Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Συν Θεώ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος:

·         Το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου 2015 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Τριών Ιεραρχών Σκιάθου και αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Χαλκίδα.
·         Το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου 2015 το απόγευμα, θα τελέσει την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ξενώνα της ΕΠΑΨΥ στη Χαλκίδα και στη συνέχεια στο...
Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Ελευθερίου των Φυλακών Χαλκίδος.
·         Το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου 2015 το βράδυ, θα τελέσει την Ακολουθία της Αναστάσεως και εν συνεχεία την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.
·         Την Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου 2015 το απόγευμα και ώρα 6.30, θα τελέσει την Ακολουθία της Αγάπης στον Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, μετά το τέλος της οποίας θα πραγματοποιηθεί, στο προαύλιο του Ιερού Ναού, το «Χοροστάσι της Αγάπης» από Χορευτικά Συγκροτήματα Πολιτιστικών Συλλόγων της Χαλκίδος και Ενοριακών Τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών.
·         Την Δευτέρα της Διακαινησίμου 13 Απριλίου 2015 το πρωί, θα λειτουργήσει στο πανηγυρίζον Ιερό Προσκύνημα Παναγίας της Φανερωμένης Νέας Αρτάκης, την επέτειο του θαύματος της Παναγιοφανείας.
·         Την Τρίτη της Διακαινησίμου 14 Απριλίου 2015 το πρωί, θα λειτουργήσει στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Πορταϊτίσσης στην Αγία Ελεούσα Χαλκίδος.
·         Την Πέμπτη της Διακαινησίμου 16 Απριλίου 2015 το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά τον Εσπερινό του πανηγυρίζοντος Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Χαλκίδος
·         Την Παρασκευή της Διακαινησίμου 17 Απριλίου 2015 το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Χαλκίδος.