Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Λάμπρου δεν είναι χθεσινός και ξέρει τι θα κάνει για να αντιμετωπίσει τον επικοινωνιακό πόλεμο που άρχισε από τους αντιπάλους στα μπαράζ. Μπορεί ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ να μην διαθέτει χρήματα για να πληρώνει και να κάνει προπαγάνδα αλλά έχει παντού φίλους οι οποίοι θα πάρουν πάνω τους το θέμα και θα απαντήσουν σε αυτούς που προσπαθούν να μειώσουν τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα.
Στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ξέρουν πως αντίπαλος σε αυτά τα μπαράζ δεν είναι η Θήβα. Η ομάδα της Θήβας προσπαθεί να...
εμφανιστεί ως φαβορί. Οι ομάδες της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας είναι καλύτερες και σίγουρα για να πάρει κανείς την άνοδο στην Γ΄ Εθνική θα πρέπει να περάσει από τα γήπεδα αυτά με νίκη. Η Θήβα δεν θα περάσει γιατί είναι άλλο το να είσαι καλή ομάδα στα λόγια, να έχεις, όπως λες, έξυπνους ποδοσφαιριστές και χρήματα και άλλο να βάζεις τα ποδαράκια σου στο χόρτο.
Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ θα αντιμετωπίσει με σεβασμό όλες τις ομάδες και ο καλύτερος θα φανεί στο γήπεδο. Στο κάτω - κάτω η Θήβα έχει χρήματα και μπορεί να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στο τοπικό, ώστε να αποκτήσουν εξυπνάδα όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και αυτοί που μιλούν για εξυπνάδες!!!