Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Παίδες: Την τρίτη θέση η κεντρική ζώνη


Η κεντρική ζώνη κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία των Παίδων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων, καθώς στο μικρό τελικό της διοργάνωσης επικράτησε της ζώνης των νήσων με σκορ 3-0.
Η ομάδα της κεντρικής ζώνης προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Βρακά και διπλασίασε τα τέρματα της με τον Λαζαρίδη στο 16΄. Το σκορ διαμόρφωσε ο Κοτσιανούλης (63΄).

Στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον αγώνα ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου Εθνικών Ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης. Την απονομή των μεταλλίων στους ....

τριταθλητές πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αστέριος Αντωνίου.

Παίδες – 2η Ζώνη (κεντρική): Σολούκος, Καλφούτζος, Λεοντίου, Γκοτζαμανίδης, Τούντας, Σαχίνης, Τσώκος (55΄ Κοτσιανούλης), Τζίμας (41΄ Αλτάνης), Ζαγαρίτης (64΄ Παναγιώτου), Βρακάς, Λαζαρίδης
Αναπληρωματικοί: Ντοματάς, Κοκοβάς, Παναγιώτου, Τζουβαράς, Στεργίου, Αλτάνης, Κοτσιανούλης

Παίδες – 4η Ζώνη (νησιά): Γεωργιλαδάκης (41΄ Μαρμαράς), Δολαψάκης, Μακρυγιαννάκης, Πατράκης, Μαμουλέλλης, Σταυρακάκης, Νομίδης, Σταυρουλάκης (57΄ Τζουανάκης), Χαϊντίνι, Νοικοκυράκης, Αρίφι (69΄  Καραμανώλης)
Αναπληρωματικοί: Γιαλιτάκης, Στεφανίδης, Τζουανάκης, Μαρμαράς, Καραμανώλης, Τζούμας

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πάνος Γιάννης, βοηθοί του οι Γιώργος Κόλλιας και Θεόφιλος Μωυσιάδης, ενώ χρέη 4ου εκτέλεσε ο Γιώργος Μάντζιος.