Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Κατάπτυστο δελτίο τύπου

Φαίνεται πως στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας κάποιοι μπορεί να μην ξέρουν να σφυρίζουν σωστά, αλλά ξέρουν να θίγουν συναδέλφους τους.
Έφτασε και σε μας ένα κατάπτυστο δελτίο τύπου με το οποίο οι διοικούντες τον σύνδεσμο μας ενημέρωναν πως κάποιοι διαιτητής δεν πλήρωναν την συνδρομή τους και τους διέγραψαν!!!
Ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα ονόματα μελών σωματείου, συνδέσμου ή κάτι άλλο τα ονόματα διαγραφέντων.
Φυσικά όλοι γνωρίζουν τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό και...
πιστεύουμε πως η πλειοψηφία των διαιτητών δεν θα ενέκρινε αυτή την πράξη.
Ανάμεσα στους διαγραφέντες διαιτητές είναι και διαιτητής αξιολογημένος ο οποίος αντιμετώπισε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα υγείας και κατάφερε να βγει νικητής. Το δώρο του ΔΣ του συνδέσμου ήταν να τον προσβάλλουν με αυτό το συκοφαντικό και κατάπτυστο δελτίο τύπου.
Αυτόν τον διαιτητή τον στήριξε η ΕΠΣΕ η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ της ΕΠΣΕ, προσωπικά ο κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και η ΚΕΔ η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ της ΕΠΟ και βρέθηκαν τώρα μια χούφτα συναδέλφων του να δημοσιοποιήσουν το όνομά του και να τον προσβάλλουν.
Κύριοι αν είχατε ευαισθησίες δεν θα φτάνατε σ΄ αυτό το σημείο. Θα γράψω μόνο πως ο Θεός είναι μεγάλος.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Φανός, σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί αυτή η λίστα διαγραφέντων, αλλά σύρθηκε σ΄ αυτή την απόφαση, αφού τουλάχιστον δύο μέλη του ΔΣ ήθελαν να προχωρήσουν, επειδή όπως πίστευαν θα έπαιρναν εκδίκηση από κάποιους διαιτητές που ήταν στην λίστα.
Να σημειώσουμε πως ο Σύνδεσμος δεν έχει καμία δυνατότητα παρέμβασης ούτε στην αξιολόγηση διαιτητών, ούτε στον ορισμό τους σε αγώνες, ούτε σε όποιο άλλο θέμα.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο διαιτητές που ήταν στην λίστα σφύριξαν κανονικά στους αγώνες του Σαββατοκύριακου.
....σε λίγο περισσότερα