Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Γιάννης Μπαρίτας

Ο πρόεδρος του ΕΥΒΟΪΚΟΥ Αγίου Νικολάου, ο κ. Γιάννης Μπαρίτας, δεν είναι ούτε κωλοτούμπας, ούτε και ηλίθιος. Αγαπάει τον ΕΥΒΟΊΚΟ την ομάδα του χωριού του και για κανέναν λόγο δεν θα δεχόταν ν΄ αγωνισθεί μέσα στα Ζάρκα στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, για να κάνουν οι Ζάρακες την φιέστα ως πρωταθλητές.
Ο κ. Μπαρίτας μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 και κατά την διάρκεια του αγώνα ΕΥΒΟΪΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ και διέψευσε τις φήμες που ήθελαν να ....
είχε πει το ναι σε μια τέτοια πρόταση.
¨Ενείς έχουμε ως έδρα το γήπεδό μας και εδώ δίναμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας και δεν χαριζόμαστε σε κανέναν¨.
Ο κ. Μπαρίτας δεν καταλαβαίνει από τέτοια και φυσικά δεν έδωσε καμιά εξουσιοδότηση σε κανέναν. κάποιοι οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους έδωσαν υποσχέσεις λογάριασαν χωρίς τον κ. Μπαρίτα τον οποίο θυμήθηκαν τώρα τελευταία και άρχισαν να σαλιαρίζουν.
Πέρασε μεγάλο λούκι μόνος του και για να μην παρεξηγηθούμε και με μια μικρή βοήθεια από 2 - 3 ανθρώπους, για να οργανώσει την ομάδα και να την κρατήσει στην κατηγορία και δεν θα κάνει τα κέφια στους σαλιάρηδες οι οποίοι πίστευαν πως θα τον έπειθαν.
Άντε γεια.