Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Δ. Ελευθεριάδης, βοηθός προπονητή Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ (ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1)

 Είμαστε πανέτοιμοι

Η ομάδα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ είναι πανέτοιμη για τις 5.00 το απόγευμα στον αγώνα ανόδου για την Γ΄Εθνική. Τα παιδιά είναι ήρεμα, θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές εκεί και περιμένουν πως και πως να μπουν στο γήπεδο και να κάνουν τη δουλειά τους, δήλωσε ο βοηθός προπονητή κ. Δ. Ελευθεριάδης λέγοντας ότι ο ίδιος αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που ανήκει στο δυναμικό του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
Η παρουσία του κόσμου, σημείωσε, θα δώσει δύναμη στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι έμπειροι και μπορούν να διαχειριστούν το παιχνίδι παίζοντας σε ένα κατάμεστο από κόσμο Στάδιο.
Ο κ. Ελευθεριάδης εξήρε την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών...
λέγοντας ότι είναι παιδιά που μπαίνουν στον πλάνο που τους δίνει ο κ. Λάμπρου αλλά λειτουργούν και ελεύθερα όταν πρέπει για να δώσουν το κάτι παραπάνω. Ένας από αυτούς που ''δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπια'' είναι ο Ηλίας Δήμου.
Τέλος ο κ. Ελευθεριάδης δήλωσε συγκινημένος από το όλο κλίμα που έχει ζήσει σε αυτή την ομάδα με την αγάπη και το δέσιμο των ποδοσφαιριστών.''Είναι πρωτόγνωρο για μένα και αυτό που θα μου μείνει μαζί με την στήριξη του κόσμου στα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας''.