Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Γ. Λάμπρου, προπονητής Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Δίκαιη η επικράτησή μας

Για υπεύθυνα και ανεξάρτητα άτομα στο γήπεδο, έκανε λόγο ο προπονητής κ. Λάμπρου, μιλώντας για τους ποδοσφαιριστές του, που μαζί πέρασαν μια δύσκολη χρονιά, ξεπέρασαν εμπόδια και έφτασαν να ανεβάσουν ξανά τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Και αυτή η εμπειρία είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο να διδάσκει τους ποδοσφαιριστές αλλά να διδάσκεται και ο ίδιος από αυτούς.
Μεταξύ άλλων ο κ. Λάμπρου δήλωσε για τον σημερινό αγώνα, για την όλη προσπάθεια αλλά και για το αύριο: ''Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ήμασταν προσηλωμένοι στην τακτική  μας και δίκαια επικρατήσαμε, αν και παίζαμε με μια ποιοτική ομάδα που θα μπορούσε να μας κάνει τη ζημιά και...
να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά τα πράγματα.
Είμαι ευχαριστημένος που με τη δική μας άνοδο, σώθηκε ο ΛΗΛΑΣ, όπου εκεί έκανα στο παρελθόν 4 χρόνια.
Ήμασταν σταθεροί και συνεπής τόσο στο κανονικό πρωτάθλημα όσο και στα μπαράζ. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση, τον Δήμο και τον ΔΟΑΠΠΕΧ, προπονητές που με βοήθησαν και τους δημοσιογράφους. Μα πάνω από όλους ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές για την όλη προσπάθεια.
Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο ξανά στο γήπεδο. Να φέρουμε τον φίλαθλο κόσμο από τα παλιά, που ερχόταν στο γήπεδο για την ομάδα, αλλά και νέους φιλάθλους. Αυτό θα το καταφέρουμε, αν γίνουμε ακόμη καλύτεροι.
Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις πρέπει να βελτιωθούν.
Είναι ανάγκη να έρθουν κι άλλα άτομα στην ομάδα και να βοηθήσουν τη διοίκηση ώστε να οδηγήσουν όλοι μαζί τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ εκεί που του αξίζει.
Είναι τιμή μου που βρέθηκα σε αυτή την ομάδα, που είχα αυτούς τους ποδοσφαιριστές και μια διοίκηση που στάθηκε δίπλα μας''.