Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Νικητής το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο

Το τι θα έκανε ο πρόεδρος της Προποντίδας, φάνηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Γενική Συνέλευση  της ΕΠΣΕ, όταν ρώτησε τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου, αν όταν λέει "φίλες και φίλοι" εννοεί και τον ίδιο και ο κ. Παπακωνσταντίνου του είπε πως φίλους έχει όλα τα μέλη της ΕΠΣΕ.
 Σήμερα λοιπόν που ήταν η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο κ. Κουσκούτης, στο θέμα του καταστατικού ....
μπήκε τελεία και παύλα. Ο πρόεδρος της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ απέσυρε την αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει και πλέον δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα.
Από την εξέλιξη αυτή νικητής βγαίνει το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο και όσοι το υπηρετούν.
Αγαπητέ κύριε Κουσκούτη, κάνατε την καλύτερη επιλογή και θέλω να πιστεύω πως δεν θα βγούνε κάποιοι να σας κατηγορήσουν για την πράξη σας αυτή. Αναφέρομαι σ΄ αυτούς που πάντα ψάχνουν να βρούνε κάποιον να λέει και να κάνει, αυτά που δεν τολμούν να πούνε και να κάνουν αυτοί, γιατί θέλουν να παριστάνουν τους φίλους του κ. Παπακωνσταντίνου.
Κύριε Κουσκούτη και κύριε Παπακωνσταντίνου αυτοί που πραγματικά ματώνουν για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, δεν έχουν ανάγκη από αυτούς οι οποίοι προσπαθούν να ματώσουν το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.
Κύριε Παπακωνσταντίνου και κύριε Κουσκούτη, χάρηκα γι΄ αυτή την εξέλιξη και σας εύχομαι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.