Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ



ΠΑΙΔΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΑΕΛ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ/ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 5-3 ΠΕΝΑΛΤΙ  0-0 ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ( και την ώρα που ο πρώην αθλητής της σχολής μας Στάθης Λάμπρου έπαιρνε το πρωτάθλημα με την ομάδα Κ17 Ολυμπιακού Πειραιώς ) η ομάδα  Παίδων στέφθηκε πρωταθλήτρια  και αήττητη για το πρωτάθλημα  Παίδων ΕΠΣ Ευβοίας 2014-2015.
Σε ένα αγώνα που έγινε στο γήπεδο Γυμνού ( και το πρωτάθλημα  ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας Γιάννη Χαινά  ) η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα τις Ακαδημίας/Απόλλων Ερέτριας  με 5-3 στα ...
πέναλτι ενώ ο κανονικός αγώνας έληξε 0-0, αν και η ομάδα μας μπορούσε να είχε βγει νικήτρια στην κανονική διάρκεια του αγώνα.
Από το πρώτο λεπτό του αγώνα οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θα γινόταν ένας καλός αγώνας που θα αποζημίωνε όλους όσους γέμισαν το γήπεδο( περίπου 700 θεατές )   σε ένα αγώνα παιδικού πρωταθλή ματος.
Η ομάδα μας από το πρώτο λεπτό προσπάθησε να δώσει τον δικό της ρυθμό στον αγώνα με.... αποτέλεσμα να επισκέπτεται την αντίπαλη εστία και να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο τρείς φορές με Σπυράκη και Καλέντζη μόνοι απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα τα σουτ αποκρούστηκαν, αλλά και σε ένα  κόρνερ του Φλώρου η καρφωτή κεφαλιά του Ποδάρα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο ίδιο διάστημα η αντίπαλος ομάδα δεν κατάφερε να ανησυχήσει την ομάδα μας,.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ίδιος αλλά το γκολ δεν ερχόταν για την ομάδα μας αν και δημιούργησε πάλι τρείς καλές φάσεις για γκολ Καρλατήρα και Μαίσογλου δύο φορές ( σουτ δυνατό λίγο έξω από ο αριστερό κάθετο δοκάρι και η κλασική ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό τελικός αποδέκτης ωραίας ομαδικής προσπάθειας απέφυγε τον αντίπαλο αμυντικό και στο δυνατό αριστερό σουτ πλασέ είπε όχι ο αντίπαλος τερματοφύλακας Μπέκος ) κρατώντας έτσι ανέπαφη την εστία του οδηγώντας τις δύο ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι.
Εκεί η ομάδα μας με τους   Τζάνο, Ποδάρα, Μαρίνο, Χαλιώτη και Τσομάτσκα που ήταν εύστοχοι και στα  πέντε πέναλτι έδωσαν την νίκη με 5-3 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς  για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και τέταρτο στα δέκα χρόνια από την ίδρυσης τις  Σχολής μας  και  τις ΑΕ Ληλαντίου .
εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας πριν φτάσει στον τελικό στην τελική βαθμολογική κατάταξη βγήκε πρώτη σε 12 αγώνες με 9 νίκες 3 ισοπαλίες και γκολ 33-7.
Στους τρείς αγώνες νοκ άουτ που ακλούθησαν μέχρι τον τελικό είχε ισάριθμες νίκες και με γκολ 10-2.
Άριστη η διαιτησία των κ. κ .Κασομούλη, Τσιφλάκου και Σοφίου.
ΑΕΛ  Λεοντής, Χαλιώτης, Μαρίνος, Μάκ Κόλλιας, Ποδάρας, Ndoj, Τσομάτσκα, Φλώρος, Καρλατήρας, Καλέντζης, Σπυράκης και οι Τζάνος, Μαίσογλου, Μαόφης, Κόκλας και Κηρύκος.
Αναμνηστική πλακέτα  τιμής ένεκεν έδωσε η ομάδα μας στην οικογένεια εις μνήμην  Γιάννη Χαινά. 
Η ομάδα μας συγχαίρει την ομάδα τις Ακαδημίας/Απόλλων Ερέτριας για τον ωραίο αγώνα, και την Ε.Π.Σ. Ευβοίας για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος παίδων.