Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού-Τελευταία ώρα

Λοιπόν για να τελειώνουμε. Θα γράψω την άποψή μου για μία ακόμη φορά και θα παρακαλέσω, αυτούς που θέλουν ή που προσπαθούν να δημιουργήσουν διοίκηση στον ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, να σεβασθούν την ομάδα, να σεβασθούν όλους όσους βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια τον ΛΗΛΑ, να σταματήσουν την μουρμούρα και τις συκοφαντίες, ώστε να γίνουν όλοι μια γροθιά για το καλό της ομάδας.
Το Βασιλικό δεν είναι ένα μικρό χωριό και φυσικά έχει πολλούς επιχειρηματίες οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα.
Ας σταματήσουν όλοι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τα κούφια λόγια και τις ....
συκοφαντίες.
Ας κοιτάξουν να "μετρήσουν και να ζυγίσουν"  το τι οι ίδιοι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα και όχι να βρίζουν άλλους οι οποίοι στο κάτω κάτω χρόνια τώρα στηρίζουν τον ΛΗΛΑ και φυσικά έκαναν και λάθη.
Λοιπόν, κανείς δεν θα μας εμποδίσει να γράψουμε ακόμη και ονόματα αν χρειασθεί, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Πριν από όποια διαδικασία να υπάρξει μια συνάντηση ΟΛΩΝ και να ζητηθεί από όλους να δεσμευθούν για το πως θα βοηθήσουν. Στην συνέχεια ας ορισθεί μια διοίκηση η οποία απλά θα διαχειρισθεί τα όσα θα έχουν συμφωνηθεί.
Ο κ. Κικίδης ο οποίος υπηρέτησε τον ΛΗΛΑ και από την θέση του προέδρου και κάνει μια προσπάθεια για να συγκροτήσει μια διοίκηση, ας κάνει ένα προσκλητήριο προς όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις και φυσικά χωρίς αποκλεισμούς κι ας ζητήσει να του πούνε τις απόψεις τους και τις προθέσεις τους.
Δεν περισσεύει κανείς κύριοι. Αν κάποιοι πιστεύουν πως μπορούν μόνοι τους, ας δεσμευθούν κι ας προχωρήσουν. Να μην ξεχνούν όμως τα δικά τους λάθη. μπορεί να ανακάλυψαν τα λάθη άλλων, αλλά είναι γνωστά και τα δικά τους λάθη.
Εμείς στηρίζουμε τις καθαρές λύσεις, χωρίς αποκλεισμούς.