Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΗΣ

Ξεκίνησε και ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ την προετοιμασία και μάλιστα την πρώτη μέρα έγινε και ο αγιασμός. Μιλήσαμε με τον προπονητή των πρωταθλητών κ. Αργύρη Μαστραγγελή ο οποίος μας είπε: 
"Βρισκόμαστε πλέον στην Α΄ Κατηγορία και οι απαιτήσεις είναι περισσότερες. Δυστυχώς βρεθήκαμε στην Α΄ Κατηγορία σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης και θα είναι δύσκολη η χρονιά. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία και τα...
όπλα που διαθέτει για να δώσει την μάχη της παραμονής είναι η αγάπη όλων γι΄ αυτή την ομάδα. Πιστεύουμε πως αν ανταποκριθεί κι ο κόσμος της ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ με την ίδια αγάπη, τότε πολλά προβλήματα θα ξεπερασθούν. Έχουμε κάποια προβλήματα στη θέση του τερματοφύλακα, αφού ο Σαλεμής δεν ξέρουμε ακόμη αν θα μείνει στην ομάδα και ο νεοαποκτηθείς Βασιλείου δεν μπορεί να ξεκινήσει αφού είχε έναν τραυματισμό και θα απουσιάσει για περίπου 1 μήνα. Το θετικό γι΄ αυτή την ομάδα είναι το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στην διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Στην οικογένεια του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ θα είναι πλέον και ο Δημήτρης Γατόπουλος ο γυμναστής, ο οποίος θα μας βοηθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία του".