Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Συγνώμη κύριε ποιος είσθε;

Κύριε Σταματίου το γήπεδο του Βασιλικού δεν είναι ιδιοκτησίας σας και δεν μπορείτε να έχετε τέτοια συμπεριφορά προς τους ανθρώπους της ενημέρωσης και του φωτορεπορτάζ, αλλά και προς κανέναν φίλαθλο.
Κύριε Σταματίου σήμερα κάνατε σήμερα μια πράξη η οποία δεν θα περάσει έτσι.
Συμπεριφερθήκατε απρεπώς στον φωτορεπόρτερ κ. Άγγελο Αγαπητό ο οποίος μένει στο Βασιλικό, γνωρίζει προσωπικά τον κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΛΗΛΑ και τυχαίνει να είναι και φίλος του προέδρου κ. Κοτσίφη.
Βρείτε την δύναμη και ζητήστε ....
δημόσια συγνώμη από τον κ. Αγαπητό.
Ήρθε στο γήπεδο όπως έχει έρθει και στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια του ΛΗΛΑ. 
Βρεθήκατε μπροστά του και του είπατε: "Ποιος σας κάλεσε; Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Φιλικό παιχνίδι είναι και θα δοκιμάσουμε τους παίκτες"!!!
Ο κ. Αγαπητός επειδή είναι σοβαρός άνθρωπος και υπερβολικά ευγενικός, έφυγε από το γήπεδο για να μην δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.
Κύριε Σταματίου, επειδή εμείς σεβόμαστε τους ανθρώπους που τρέχουν για να προβάλλουν τις ομάδες, σας το λέμε καθαρά. Ζητήστε δημόσια συγνώμη τώρα. Αν δεν το κάνετε καλούμε τον πρόεδρο κ. Κοτσίφη, τον κ. Γκάβαλη και όσους σέβονται όχι μόνο τους ανθρώπους της ενημέρωσης, αλλά και τον κάθε φίλαθλο, να πάρουν θέση και να βάλουν τον κ. Σταματίου στην θέση του.
Αγαπητέ κύριε Σταματίου το γήπεδο του Βασιλικού δεν είναι ιδιοκτησίας σας και φυσικά ούτε ο ΛΗΛΑΣ.
Να ξέρετε πως υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους σέβεστε, γιατί διαφορετικά υπάρχει και η διοργανώτρια αρχή η οποία μπορεί με μια αναφορά να πάρει θέση και πιστέψτε με αυτό δεν εξυπηρετεί ούτε εσάς ούτε τον ΛΗΛΑ.
Προσωπικά δηλώνω πως αν δεν ζητηθεί δημόσια συγνώμη από εσας προς τον κ. Αγαπητό, τότε δεν θα καλύψω στο μέλλον τους αγώνες του ΛΗΛΑ, ούτε ως apopsignomi.blogspot.com ούτε ραδιοφωνικά για το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 και καλώ όλους τους ανθρώπους της ενημέρωσης με την στάση τους να καταδικάσουν την συμπεριφορά του κυρίου Σταματίου.