Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Έτοιμος για Μπαρτσελόνα!!!!!

Ο προπονητής ο οποίος έχει περάσει από πολλές ομάδες, χωρίς φυσικά περγαμηνές, προσπάθησε να μειώσει την δουλειά που έκανε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο κ. Γιώργος Λάμπρου. Αυτό το συμπέρασμα βγάζει κανείς από τις δηλώσεις που έκανε στον κ. Γιάννη Τρυφωνίδη μετά τον αγώνα με την ΤΡΙΓΛΙΑ.

"Αν είχα έρθει λίγο νωρίτερα, όλα θα ήταν διαφορετικά, δεν το συζητάω αν είχα έρθει απ’ το ξεκίνημα της προετοιμασίας". 

Κύριε Δημητρίου, σημασία δεν έχει πότε πάει ένας προπονητής, αλλά το πότε φεύγει. Ο ....
Λάμπρου έφυγε αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα, αφού κέρδισε στα μπαράζ και ανέβασε την ομάδα στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και αφού κέρδισε και το SUPER CUP. Εσεις κ. Δημητρίου που ήσασταν και τι πετύχατε το αντίστοιχο διάστημα; Ο κ. Λάμπρου δεν είναι του συστήματος, αλλά είναι κύριος προς όλους.

"Όταν θα βάλω το νερό στ’ αυλάκι θα ασχοληθώ και με τα νέα παιδιά που έχουν πολύ ταλέντο, αλλά δεν βρίσκονται στο επιθυμητό σημείο. Αυτή τη στιγμή η ομάδα πρέπει να παίρνει τα αποτελέσματα και παράλληλα να μοντάρεται κιόλας, αλλά το παραπάνω θέλει χρόνο και …υπομονή.

Κύριε Δημητρίου, αγαπάτε λέτε την Χαλκίδα, αλλά δεν ξέρετε τα βασικά. Στην Χαλκίδα δεν υπάρχει αυλάκι για να βάλετε το νερό στ΄ αυλάκι, αλλα και τα νερά εδώ είναι τρελλά!!!! 

"Αγαπάω τη Χαλκίδα και γι αυτό ήρθα. Όλοι μου έλεγαν «που πας(;) είναι ρίσκο» αλλά είμαι εδώ, για να ξυπνήσω το θηρίο που κοιμάται…"

Κύριε Δημητρίου, δεν μας είπατε τι σας είπαν όταν πήγατε στα Χανιά και φύγατε πριν καν αρχίσετε την δουλειά. Από την Χαλκίδα κ. Δημητρίου πέρασαν προπονηταράδες. Μεγάλα ονόματα. Οι Χαλκιδέοι πάντως όταν κατάλαβαν ποιον θα φέρει για προπονητή ο κ. Κουτλούμπασης είπαν: "Καλά τον Δημητρίου πήρανε";;;;; Όσο για το θηρίο, να το προσέχετε γιατί αν το ξυπνήσετε "θα σας φάει"!!!
Κύριε Τρυφωνίδη συγνώμη "που χρησιμοποίησα την δουλειά σας" αλλά είχα μια στομαχική αναταραχή με αυτά που δήλωσε ο προπονηταράς κ. Δημητρίου.

https://eviateam.wordpress.com/