Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ έχει το σύνδρομο της Εθνικής;

Είδα τον αγώνα ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ και έχοντας στο μυαλό μου και τα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ, οφείλω να γράψω πως κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν δείχνουν να συμμετέχουν στην ομάδα όπως θα έπρεπε. Ίσως δεν έχουν καταλάβει πως η αδιαφορία σκοτώνει μια ομάδα. Κάπου πιστεύουν πως η ΚΑΣΤΕΛΛΑ μπορεί να λειτουργεί με τον αυτόματο πιλότο.
Είναι γνωστό σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, πως η ΚΑΣΤΕΛΛΑ δεν έχει προβλήματα διοικητικά ή με τον προπονητή.
Δυσκολίες μπορεί να υπάρχουν όπως και σε όλες τις ....
ομάδες. Πως όμως είναι δυνατόν να εξηγήσει κανείς την χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τους αντιπάλους τους, κάποιοι ποδοσφαιριστές;
Δεν είμαι ειδικός, αλλά θα πρέπει η διοίκηση να τους καλέσει όλους και να τους ζητήσει να συνέλθουν. Όταν αποφασίζεις να είσαι ποδοσφαιριστής, δεν φτάνει η προπόνηση. Πρέπει να τηρείς και κάποιους κανόνες. Δεν είναι δυνατόν να ξενυχτάς και να πίνεις το βράδυ της παρασκευής και το Σάββατο να μπεις στο γήπεδο και να παίξεις για την ομάδα.
Δεν είναι δυνατόν να μην βλέπεις την προσπάθεια κάποιων που είναι και μια ηλικίας και προσπαθούν, ενώ εσύ είσαι αλλού.
Φαίνεται πως η ΚΑΣΤΕΛΛΑ πραγματικά έχει το σύνδρομο της Εθνικής, αφού και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής έχουν μπει στον αυτόματο πιλότο.
Την Κυριακή η ΚΑΣΤΕΛΛΑ θα υποδεχθεί το ΑΥΛΩΝΑΡΙ, ενώ πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος θα παίξει την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου με την ΑΕΚ Χαλκίδας για το Κύπελλο.
Για να δούμε αν σ΄ αυτούς τους δύο αγώνες η ΚΑΣΤΕΛΛΑ θα μπει στο γήπεδο όπως την ξέραμε ή θα παραμείνει στον αυτόματο πιλότο και όπου βγει.