Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Καλησπέρα κύριε Δαφνή

Το μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΕ κ. Νίκος Δαφνής θα πρέπει να φέρει θέμα στο ΔΣ για αγορά μεταλλίων, τα οποία θα απονεμηθούν σε ειδική τελετή, σ΄ αυτούς που τελευταία συκοφαντούν μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ προφανώς έχοντας ως στόχο τον κ. Παπακωνσταντίνου τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ.
Ο άνθρωπος που ήταν πίσω από τις γνωστές πλέον κοπροσκυλοκοτούλες, οι οποίες "τα έχουν κάνει πάνω τους" από τότε που και επίσημα αποκαλύφτηκαν, δεν βρίσκει το κουράγιο να βγει μπροστά και χρησιμοποιεί κάποιους ....
κυρίους για να χτυπήσει τους ανθρώπους που είναι δίπλα στον κ. Παπακωνσταντίνου και οι οποίοι υπηρετούν την ΕΠΣΕ χωρίς να πριονίζουν την καρέκλα του προέδρου. Σ΄ αυτούς τους ανθρώπους να δοθούν τα μετάλλια της μαλακίας κι ας κληθεί να τα απονέμει ο γνωστός κύριος που του αρέσουν οι απονομές και τα σχετικά. Επειδή θα είναι πολλά τα μετάλλια, φωνάξτε και τις γλάστρες.
Κύριε Δαφνή, εσείς δημόσια λέτε πως είσθε πάντα με τον πρόεδρο. Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι δεν τολμούν να πούνε δημόσια πως έχουν σκάσει από την ζήλια τους.