Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ

Άντε να γράψουμε πάλι για τον αγώνα του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ με την ΑΕΚ, για τον κ. Βρακά, για τον κ. Παπακωνσταντίνου και για όλους όσους ''έβαλαν το χεράκι τους'' για να μην κερδίσει ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ.
Κύριοι, χάσατε το όποιο δίκιο μπορεί να είχατε για τις όποιες φάσεις. Χάσατε, γιατί, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας είπατε πως ο Βρακάς είχε εντολή από τον Παπακωνσταντίνου για να μην κερδίσει ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ.
Λοιπόν, κάνετε λάθος. Δεν είχε εντολή ο Βρακάς από κανέναν, γιατί δεν παίρνει εντολές. Αν έπαιρνε, θα σας είχε ''τελειώσει'' από το α΄ ημίχρονο...
και ο τρόπος είναι γνωστός. Ξέρετε πώς.
Δεν έδωσε εντολή ο Παπακωνσταντίνου, γιατί αν ήθελε να σπρώξει την ΑΕΚ θα της είχε δώσει βαθμούς σε αγώνα που δεν θα έλεγε κανείς τίποτα. Και αυτό το  ξέρετε, έτσι;
Λοιπόν, επειδή όσοι έχουμε σχέση με το ποδόσφαιρο ξέρουμε καλά κάποια πράγματα, ας μη συνεχίσουμε αυτό το λέγε - λέγε. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και οι ομάδες θα χάσουν βαθμούς. Αν ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ δεν χάσει παιχνίδια στη συνέχεια ή χάσει λιγότερα από όσα η ΑΕΚ, η ΙΣΤΙΑΙΑ και η ΑΡΤΑΚΗ, θα πάρει το πρωτάθλημα!!