Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο πρωταθλητής στην Α΄ Κατηγορία

Οι ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα είναι 4 και όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος θα είναι ο πρωταθλητής.
 Άλλοι λένε πως θα είναι η ΑΕΚ αφού τελείωσε με όλα τα ντέρμπι!!!!Ναι, τελείωσε αλλά δεν τα κέρδισε και αυτό θα πρέπει να το λέμε. Τα δύσκολα για την ΑΕΚ είναι πως παίζει με ομάδες που θέλουν βαθμούς για να μην υποβιβαστούν και θα τα δώσουν όλα για να την κερδίσουν. Έτσι κι αλλιώς όλοι ξέρουμε πως όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν την ΑΕΚ.
Άλλοι λένε πως θα το πάρει η ΙΣΤΙΑΙΑ αφού...
έχει εύκολο πρόγραμμα. Τι άραγε θα πει εύκολο πρόγραμμα; Η ΙΣΤΙΑΙΑ θα το πάρει αν παίξει καλό ποδόσφαιρο και αν μπορέσει να ξεπεράσει τον κακό της εαυτό. Θα επαναλάβουμε πως έχει καλούς ποδοσφαιριστές, έχει καλό και σοβαρό προπονητή κι έναν παράγοντα που βάζει λεφτά και θέλει το πρωτάθλημα.
Άλλοι λένε πως θα το πάρει η ΑΡΤΑΚΗ. Φυσικά και μπορεί. Είναι καλή ομάδα και αν η διοίκηση δεν έκανε τα λάθη με τους προπονητές, τότε η ΑΡΤΑΚΗ θα ήταν τουλάχιστον 6 βαθμούς  μπροστά. Τώρα τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Υπάρχουν και αυτοί που λένε πως θα το πάρει ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ. Καλή ομάδα. Έμπειρη ομάδα. Καλός προπονητής. Υπάρχει όμως ένα θέμα. Ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ πρέπει να λύσει προβλήματα με τους παράγοντες εντός διοίκησης και αυτούς που είναι εκτός διοίκησης. Αν το καταφέρει και στα επόμενα 7 παιχνίδια παίξει σοβαρά, μπορεί να τα καταφέρει.