Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Καλημέρα, Πρόεδρε

Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και τίποτα να φοβηθούμε και θα συνεχίσουμε να γράφουμε την άποψή μας, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που δεν ανεχόμαστε και μας έχει εξοργίσει, είναι οι απειλές. Προσέξτε, λοιπόν, γιατί ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται και δεν την φοβάται όταν δεν είναι η βροχή του Θεού αλλά κάποιων αχάριστων, οι οποίοι κρατούν το ποτιστήρι ψηλά και ρίχνουν νερό για να μας βρέξουν.
Ειλικρινά, δεν έχουμε καμία απαίτηση από κανέναν. Δεν περιμένουμε να σεβαστούν τα όσα έχουμε κάνει εμείς για αυτούς, ούτε φυσικά να μην γίνουν αχάριστοι, γιατί κοιτάζουν τα συμφέροντά τους και την δόξα την οποία κανείς δεν μίσησε.
Κύριε Πρόεδρε, καλημέρα. Εμείς δεν...
αλλάζουμε γνώμη για σας και για κάποιους από τους πρώην συνεργάτες σας. Αυτά που γράφουμε χρόνια τώρα, αυτά θα συνεχίσουμε να γράφουμε και στο μέλλον. Υπάρχει όμως κάτι που σας διαφεύγει. Όταν πηγαίνουμε στη λαϊκή αγορά, κάνουμε αγορές από κάποιους εμπόρους και παραγωγούς που εμπιστευόμαστε. Αυτό δεν σημαίνει πως αυτούς τους λαϊκατζήδες δεν θα τους ακολουθούμε σε όποια λαϊκή κι αν πάνε!!!
Καλημέρα σας...