Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΔΗΨΟΥ

 Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης φωτεινών πινάκων στα γήπεδα μπάσκετ Ιστιαίας και Αιδηψού, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, ικανοποιημένη για τη διεκπεραίωση του έργου, δήλωσε πως «δεν υπάρχει σημαντικότερη αμοιβή για φορείς ή άτομα, που παρέχουν έργο  από την ηθική επιβράβευση του έργου τους εκ μέρους των αποδεκτών του».
Η ηθική αυτή επιβράβευση αποτυπώθηκε με σαφήνεια στις ευχαριστήριες επιστολές, που εστάλησαν προς τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού από ...

τους Συλλόγους Καλαθοσφαίρισης Ιστιαίας και Αιδηψού.

 Πιο συγκεκριμένα, η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ μεταξύ άλλων αναφέρει στην ευχαριστήρια επιστολής της προς την Δήμαρχο:

«…Πριν λίγες ημέρες τοποθετήθηκε ένας ολοκαίνουριος φωτεινός ηλεκτρονικός πίνακας στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας! Αδιαμφισβήτητα ο πίνακας αυτός θα αναβαθμίσει το άθλημα και θα δώσει πιο ωραία αίσθηση στους αγώνες, τόσο στους φιλάθλους όσο και στους αθλητές. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και ιδιαιτέρως την Δήμαρχο κ. Λίνα Ευσταθίου και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου κ. Αγγελόπουλο γιατί δείχνουν έμπρακτα ότι βοηθούν και στηρίζουν τον αθλητισμό στην πόλη μας…».

Ο Σ.Κ. ΣΥΛΛΑΣ Αιδηψού, επίσης αναφέρει μεταξύ άλλων στην δική του ευχαριστήρια επιστολή:

«…Ο Σ.Κ. ΣΥΛΛΑΣ Αιδηψού  - αλλά και όλος ο μπασκετικός κόσμος της Λουτρόπολης  της Αιδηψού -  σας εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους για τις προσπάθειες που καταβάλατε, ώστε να τοποθετηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Λ. Αιδηψού νέος, σύγχρονος φωτεινός πίνακας, που θα διευκολύνει και θα αναδείξει το άθλημα το οποίο υπηρετούμε στο σωματείο μας. Το μπάσκετ.».

Τέλος, η ομάδα μπάσκετ ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ τονίζει μεταξύ άλλων:
«…Με την ενίσχυση της υποδομής και την αγωνιστική αναβάθμιση των ομάδων μας θα καταστεί δυνατή η προσέλκυση της νεολαίας στο άθλημα γεγονός που θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα στην πρόοδο του τόπου…»

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και προσωπικά η Δήμαρχος κ. Λίνα Ευσταθίου για μία ακόμη φορά διαβεβαιώνει και υπόσχεται στα μέλη των παραπάνω Αθλητικών Συλλόγων και γενικότερα στους Αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής μας, πως έχει λάβει σοβαρά υπόψη όλα τα σοβαρά και δίκαια αιτήματά τους και πως με την πρώτη ευκαιρία, εξαντλώντας κάθε  δυνατότητα, θα προσπαθήσει να τα ικανοποιήσει.