Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Τον ενθουσιασμό και την υπερηφάνεια της εκδήλωσε η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου για την εξαιρετική φετινή πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ε. Απολλωνίου Ιστιαίας στην Α΄ Κατηγορία του Ευβοϊκού πρωταθλήματος.
Η αγωνιστικότητα, το υψηλό ηθικό και η ομοψυχία αθλητών, προπονητών και παραγόντων, έχουν φέρει την ομάδα μας ένα μόλις βήμα πριν από την επιτυχία ενός πρωτόγνωρου άθλου για την περιοχή μας. Την κατάκτηση δηλαδή του πρωταθλήματος.
Εν όψει μάλιστα του καθοριστικού αγώνα  αυτής της εβδομάδας με την....

συνεδιεκδικήτρια του τίτλου ομάδα της Ν. Αρτάκης, καλούμε όλους τους συνδημότες μας, ανεξάρτητα με τις συλλογικές προτιμήσεις του καθενός, να σταθούν στο πλευρό της τοπικής μας ομάδας. Αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από την καθολική και ενθουσιώδη υποστήριξη όλων μας.
Η κατάκτηση του τίτλου και οι προοπτικές που ανοίγονται δεν θα αποτελέσουν απλά μία τιμητική διάκριση για την περιοχή μας, αλλά θα συντελέσουν στην περεταίρω προβολή του τόπου μας και στα όσα κοινά οφέλη αναμένονται εξ αυτής.
Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και προσωπικά η Δήμαρχος κ. Λίνα Ευσταθίου, βρίσκεται και θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό κάθε αθλητικού ή πολιτιστικού φορέα, που παρέχει τη δυνατότητα στην Τοπική μας Κοινωνία να υπερηφανεύεται για επιτυχίες στα κάθε είδους πεδία ευγενούς άμιλλας
.