Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Καλησπέρα στην ΕΠΣΕ

Αγαπητέ πρόεδρε της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου, κύριοι μέλη του ΔΣ, καλησπέρα σας.
Πριν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, οι μεταγραφές κλπ, θα θέλαμε να γράψουμε την άποψή μας κι αν θέλετε την λαμβάνετε υπ΄ όψιν σας.
Κύριοι ίση μεταχείριση προς όλα τα σωματεία της Ένωσης και όχι αδικίες για σωματεία τα οποία δεν δημιούργησαν προβλήματα στα πρωταθλήματα που τελείωσαν.
Αρκετά σωματεία (τα περισσότερα) δεν βγήκαν να πουλήσουν μαγκιά, δεν συκοφάντησαν, δεν δυσφήμισαν το ποδόσφαιρο, δεν, δεν, δεν, πολλά δεν και δεν άφησαν χρέη προς διαιτητές, δεν άφησαν χρέη από κάρτες ή πρόστιμα, δεν αποχώρησαν από τα πρωταθλήματα και πολλά άλλα.
Κύριε πρόεδρε, κύριοι μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, τώρα οι ομάδες που....
δεν τιμωρήθηκαν, οι ομάδες που δεν χρωστάνε κινδυνεύουν να χάσουν ποδοσφαιριστές, επειδή οι ομάδες που χρωστάνε, αντί να πληρώσουν τα χρέη τους, χρησιμοποιούν τα χρήματα για να κάνουν μεταγραφές.
Κύριε Παπακωνσταντίνου, λυπάμαι αλλά δεν πρέπει να κάνετε διακανονισμούς για καμία ομάδα, όταν αυτή προχωρά σε μεταγραφές. Είναι αδικία και φυσικά δεν είναι σωστό για τις ομάδες οι οποίες ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις τους.
Κάντε διακανονισμούς στις ομάδες οι οποίες δεν θα προχωρήσουν σε μεταγραφές και θα στηριχθούν στα δικά τους παιδιά. 
Κύριε πρόεδρε, έχουμε ήδη τα πρώτα κρούσματα. Διοικούντες τηλεφωνούν σε ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων και δίνουν και προκαταβολές. Πως είναι δυνατόν να το κάνουν αυτό και την ίδια στιγμή να λένε πως δεν μπορούν να καλύψουν τα χρέη τους.
Άποψή μας είναι η κάθε ομάδα, πρώτα να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της και μετά να θέλει "να κλέψει" τους ποδοσφαιριστές της άλλης.
Να τηρηθούν οι κανονισμοί κύριε πρόεδρε, κυρίες και κύριοι της διοίκησης της ΕΠΣΕ.