Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Η Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Μπορεί να είναι μια κατηγορία της πλάκας, αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι η κατηγορία-σκαλοπάτι για την Β΄ Εθνική  και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Για να φτάσεις όμως σ΄ αυτό το επίπεδο δεν φτάνουν τα θέλω.
Θα χρειασθεί να έχεις πραγματική ομάδα και όχι απλά έναν αριθμό καλών ποδοσφαιριστών.
Θα χρειασθεί να έχεις στο πλευρό σου τον κόσμο ο οποίος θα ...
είναι ο 12ος ποδοσφαιριστής κι αυτός που θα σπρώξει τους άλλους 11.
Η Εύβοια έχει δύο ομάδες σε αυτή την κατηγορία. Τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει την εμπειρία της κατηγορίας και η ΙΣΤΙΑΙΑ είναι η νεοφώτιστη ή αν προτιμάτε η πρωτάρα.
Το άγχος θα το έχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος έχει μόνο έναν και μοναδικό στόχο. Να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ανέβει στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ θα έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία και αυτό μπορεί να την βοηθήσει στο να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και γιατί όχι αν βρει την ευκαιρία να κάνει την έκπληξη.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κατά την άποψή μας δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελαν οι διοικούντες. Μέχρι τώρα τα φιλικά παιχνίδια δεν έδειξαν πως αυτή η ομάδα μπορεί να έχει ρόλο πρωταγωνιστή και φυσικά μας έδειξαν πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει δίπλα του κόσμο.
Θα μας πείτε πως είναι ακόμη νωρίς και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα όλα θα είναι καλά.
Εντάξει λοιπόν ας περιμένουμε.
Η δική μας πάντως άποψη δεν ταιριάζει με την άποψη που κυκλοφορεί και από την διοίκηση και λέει πως πρέπει να φτιάξουμε καλή ομάδα, να έχουμε ρόλο πρωταγωνιστή και τότε ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο.
Εμείς πιστεύουμε πως για να γίνει καλή ομάδα θα πρέπει ο κόσμος να σταθεί δίπλα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτός να συμπαρασύρει την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές.
Το ποιός έχει δίκιο θα το δούμε σ΄ αυτό το πρωτάθλημα και ευχόμαστε να μην απογοητευτεί η διοίκηση, αλλά να έχουμε κάνει λάθος εμείς.