Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Παπακωνσταντίνου & Κάμπαξης

Οι κύριοι Παπακωνσταντίνου και Κάμπαξης είναι στην πρόταση του εισαγγελέα για να οδηγηθούν σε δίκη ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης!!!!!
Εμείς ξέρουμε πως αυτά δεν τους αγγίζουν και πως πληρώνουν το μάρμαρο, για να πετύχουν άλλοι να πάρουν στα χέρια τους το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Θα περιμένουμε να δούμε αν οι Εφέτες θα κάνουν δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα ή θα την απορρίψουν.
Αν η πρόταση γίνει δεκτή τότε ο κ. Παπακωνσταντίνου θα παραιτηθεί ...
και από την θέση του στην ΕΠΣΕ και θα πάει στο δικαστήριο ν΄ αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας.
Ο κ. Κάμπαξης δεν έχει να παραιτηθεί από κάπου, αφού δεν σφυρίζει  πλέον ως διαιτητής κι αν παραπεμφθεί τότε κι αυτός θα πάει στο δικαστήριο, για να ξεμπλέξει από εκεί που τον έμπλεξαν αυτοί που έστησαν όλο αυτό το σκηνικό.
Να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά πως εμείς ξέρουμε πως είναι αθώοι και οι δύο και θα τους ευχηθούμε να έχουν υπομονή και όλα θα τελειώσουν θετικά.
Θα βρεθούν πολλοί κι εδώ στην Εύβοια που θα χαρούν μ΄ αυτό που συμβαίνει, αλλά να ξέρουν πως η χαρά τους θα κρατήσει πολύ λίγο.
Προσωπικά θα ήθελα να καλέσω τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ να σταθούν στο ύψος τους και σε καμία περίπτωση να μην δείξουν αχαριστία και να μην οδηγηθούν σε υπερβολές.
Κύριε Παπακωνσταντίνου, εμείς δεν αλλάζουμε την άποψή μας για σας και απλά θέλουμε να σας ζητήσουμε να είσθε ήρεμος και να κοιτάξετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.
Κύριε Κάμπαξη, δεν αλλάζει κάτι, όποια κι αν είναι η απόφαση. Ξέρετε πως δεν έχετε σχέση μ΄ αυτές τις κατηγορίες. Βρεθήκατε μπροστά τους και σας έμπλεξαν. Αν σας παραπέμψουν σε δίκη, θα πρέπει να ξέρετε πως στο δικαστήριο δεν θα μπορέσουν να πείσουν κανένα.
Κύριοι καλή δύναμη. Εμείς μαζί σας.