Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΕΔ/ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ανακοινώνει τα παρακάτω για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18 :
-Όλοι οι μη αξιολογημένοι διαιτητές θα πρέπει να έχουν προσκομίσει τις ιατρικές τους εξετάσεις (Οφθαλμίατρος-Παθολόγος ή Καρδιολόγος) καθώς και πρόσφατο αντίγραφο του ποινικού τους μητρώου μέχρι τη Δευτέρα 28/8/2017.
-Οι αγωνιστικές και γραπτές δοκιμασίες θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 28/8/2017. Οι γραπτές δοκιμασίες θα διεξαχθούν στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Συνδέσμου μετά....
το τέλος των
αγωνιστικών δοκιμασιών. Η τοποθεσία και η ώρα των αγωνιστικών δοκιμασιών θα ανακοινωθούν σε νεότερη ανάρτηση καθώς και οι επαναληπτικές δοκιμασίες (αγωνιστικές και γραπτές).
-Η εξεταστέα ύλη θα αποτελείται από τους «Κανόνες του Παιγνιδιού 2016-17»,τις τροποποιήσεις αυτών (αλλαγές κανόνων 2016-17) και τις πρακτικές οδηγίες για αξιωματούχους αγώνα 2016-17,που είναι αναρτημένα στο site της ΕΠΟ. Η διαδικασία θα περιλαμβάνει ερωτήματα πολλαπλής επιλογής.
-Στις αγωνιστικές δοκιμασίες ισχύει το test φυσικής κατάστασης FIFA-UEFA ,όσον αφορά τα 75μ τρεξίματος για την 5η  και 6η  κατηγορία ,που είναι αναρτημένο στο site της ΕΠΟ.
-Βάσει του αρ.36-παρ.7 του Κανονισμού Διαιτησίας, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, σε Διαιτητή να συμμετάσχει σε φιλικό αγώνα (Ερασιτεχνικών Σωματείων),χωρίς να έχει ορισθεί από την ΕΔ στην οποία ανήκει.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διαιτητής ή παρατηρητής διαιτησίας που δεν θα συμμετάσχει στις εξετάσεις δεν θα έχει δικαίωμα αξιολόγησης του για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018.