Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Καλημέρα και πάλι

Αφού θα συνεχίσουμε με το θέμα της ομάδας της Αυλίδας, ας πούμε μια καλημέρα ακόμη κι ας συνεχίσουμε από εκεί που συνεχίσαμε.
- Αν ήθελαν την ομάδα, θα προχωρούσαν σε νέα Γενική Συνέλευση ώστε να πάρουν αποφάσεις για το όνομα, την έδρα, το λογότυπο και τόσα άλλα για τα οποία μόνο η ΓΣ αποφασίζει.
Κύριοι γιατί να μη μιλάμε καθαρά;
Το πρόβλημα δεν είναι της ΑΥΛΙΔΑΣ, αλλά άλλης ...
ομάδας.
Η ΑΥΛΙΔΑ δεν δήλωσε συμμετοχή και το θέμα έκλεισε. Όποτε θελήσουν οι άνθρωποι της ομάδας θα την ξαναφέρουν στα τοπικά πρωταθλήματα.
Το πρόβλημα είναι στην ομάδα που άλλαξε την σύνθεση του ΔΣ, άλλαξε ποδοσφαιριστές, άλλαξε προπονητή και από την επομένη, άρχισαν τα παρατράγουδα!!!!
Κύριοι, κάποιοι από εσάς παίζετε με την ιστορία της ομάδας και αυτό δεν σας τιμά, αλλά και δεν θα το ανεχθεί κανείς, εκτός κι αν όλοι είναι "ΔΗΘΕΝ".
Όποιος δείξει σεβασμό στο όνομα και την ιστορία της ομάδας, θα πρέπει ΣΗΜΕΡΑ να καλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και να ζητηθούν οι παραιτήσεις όσων λειτουργούν αντιδεοντολογικά και δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα.
Το παιχνιδάκι σε βάρος της ομάδας θα τελειώσει εδώ. Εμείς την Δευτέρα θα γράψουμε ονόματα και το πως λειτούργησε ο καθένας.
Θα το κάνουμε για να διαπιστώσουμε αν λειτούργησαν όπως λειτούργησαν με απόφαση ΔΣ ή μεμονωμένα. 
Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε κι εμείς κάποια πράγματα, αλλά θα περιμένουμε την επίσημη θέση του ΔΣ.
Τα ερωτήματα δύο και απλά.
1ον: Έχει θέμα διοικητικό η ομάδα και ζητάνε να παραιτηθεί κάποιος από το ΔΣ άλλης ομάδας και να μπει στην ομάδα τους;;;;;;;
2ον: Γνωρίζει το ΔΣ της ομάδας πως κάποιο μέλος "της οικογένειας", ενώ έχει αναλάβει κάποιο πόστο, την ίδια ώρα εκδηλώνει ενδιαφέρον να πάρει την ομάδα της Αυλίδας;
Κύριοι συγνώμη, αλλά ΟΧΙ άλλες περιπέτειες με την ομάδα. 
Αν το ΔΣ δεν γνωρίζει τίποτα, τότε να παραιτηθούν οι εμπλεκόμενοι.
Αν το ΔΣ γνώριζε, τότε επίσημα να εξηγήσει την εμπλοκή της ομάδας σε θέματα άλλων ομάδων.