Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Ηρεμήστε

Στο χώρο της ενημέρωσης, έχουμε και πάλι παρατράγουδα και αυτό δεν τιμά κανέναν.
Δεν μας φταίει κανείς. Μόνοι μας βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας.
Προφανώς όλα αυτά συμβαίνουν επειδή όλοι προσπαθούν να κάνουν κάτι για να επιβιώσουν.
Επειδή τώρα αρχίζει ας το πούμε και η νέα χρονιά της ενημέρωσης, κι επειδή διαπιστώνω πως έχουν βγει πάλι τα μαχαίρια, ας μου επιτραπεί να κάνω μία έκκληση προς όλους.
Κύριοι, ας σταματήσει αυτό το κακό. Προσωπικά δεν διεκδικώ τίποτα ....
απολύτως από κανέναν και δεν επιθυμώ ούτε καν αυτό που λέμε υγιή ανταγωνισμό.
Θ΄ αναφερθώ σε δύο ανθρώπους και τους ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για την παρέμβαση.
Δεν είμαι φίλος τους, αλλά είναι στο χώρο της ενημέρωσης..
Ο κ. Βαγγέλης Μούτουπας και ο κ. Ευριπίδης Κορώνης είναι χρόνια στον χώρο και δεν θα πρέπει να φτάνουν σε καταγγελίες για το ποιος έτσι και ποιος αλλιώς.
Ο κ. Κορώνης εδώ και χρόνια, προσπαθεί να πείσει πως είναι ο μόνος νόμιμος δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης ιντερνετικού τηλεοπτικού σταθμού κλπ. Φανερά και αυτό τον τιμά, καταγγέλλει σε διάφορες υπηρεσίες τους υπόλοιπους για παρανομίες, με στόχο όπως λέει να διασφαλίσει τα συμφέροντά του. Έγραψα φανερά, γιατί υπάρχουν άλλοι οι οποίοι κάνουν στα κρυφά ρουφιανιές και βάζουν σπιουνιές. Ο κ. Κορώνης επαναλαμβάνω, για να μην παρεξηγηθώ, δεν είναι ρουφιάνος. Καταγγέλλει με την υπογραφή του για να στηρίξει τα συμφέροντα της επιχειρησής του.
Μαζί δεν έχουμε ούτε καλημέρα. Δεν με γουστάρει και καλά κάνει και μπορεί να έχω κι εγώ τα ίδια αισθήματα για τον ίδιο. Ας μου επιτρέψει όμως να του κάνω μια πρόταση.
Αγαπητέ κύριε Κορώνη, στο χώρο χωράνε όλοι. Τόσο φθηνιάρικα που κάνουμε όλοι την δουλειά μας, η αγορά μας αντέχει. Κάντε  εσείς λίγο καλύτερα την δουλειά σας, απ΄ όλους τους άλλους και θα διαπιστώσετε πως δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα
Κύριε Κορώνη, με καταγγελίες και άλλα σχετικά δεν θα βγει τίποτα. 
Εσείς έχετε τον τρόπο και κάνετε ότι κάνετε φανερά εναντίον όλων των άλλων και άλλοι φαίνεται πως έχουν τον τρόπο να ξεπερνούν κάποια πράγματα και στην συνέχεια, να δημιουργούν προβλήματα σ΄ εσάς και την επιχείρησή σας.
Αγαπητέ κύριε Κορώνη, πρότασή μου είναι, να τ΄ αφήσουμε ΟΛΟΙ, ΟΛΑ στην άκρη και μέσα από την δουλειά μας να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει. Αυτό με την προϋπόθεση πως θα έχετε κι εσείς τα ίδια δικαιώματα που έχουν και οι άλλοι, από τους φορείς. Αν συμφωνούμε, τότε να ξέρετε πως προσωπικά θα είμαι δίπλα σας κι ας μην με γουστάρετε. Σας εύχομαι καλή δύναμη, καλές δουλειές και πάνω απ΄ όλα να έχετε την υγεία σας.
Αγαπητέ κύριε Μούτουπα, πληροφορήθηκα για την καταγγελία του κυρίου Κορώνη εναντίον σας και πραγματικά ενοχλήθηκα. Απαντήσατε με τον δικό σας τρόπο και καλά κάνατε. Δεν θα κρίνω, ούτε θα σχολιάσω την απάντησή σας, γιατί δεν πρέπει. Πιστέψτε με όμως κύριε Μούτουπα. Αυτά δεν οδηγούν πουθενά και στο τέλος δεν θα έχουμε κερδισμένους και χαμένους, αλλά μόνο χαμένους.
Κύριε Μούτουπα εκτός από το άσπρο και το μαύρο υπάρχουν κι άλλες αποχρώσεις και το ξέρετε καλά.
Εγώ είμαι ο κακός, αλλά προτείνω να γίνετε ΟΛΟΙ φίλοι και να προσπαθήσετε να κάνετε όσο μπορείτε καλύτερα την δουλειά σας. Γιατί να μην καθόμαστε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μας και να βλέπουμε αγώνες ή κάποιες εκδηλώσεις από την tv του κυρίου Κορώνη, αλλά και φωτογραφίες στο δικό σας blog;
Αγαπητέ κύριε Μούτουπα, δεν ήμαστε πλέον παιδιά. Ας σταματήσουμε ΟΛΟΙ εδώ τα επικίνδυνα παιχνίδια αλληλοφαγώματος κι ας προσπαθήσουμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον κόντρα σε αυτούς που φρόντισαν ώστε να μας έχουν στην κόντρα για να κάνουν την δουλειά τους.
Κύριε Κορώνη και κύριε Μούτουπα, λάθος επιλογές κάνουμε όλοι. Μην κάνετε το λάθος να μετρήσετε ποιοι θα είναι με το μέρος του ενός και ποιοι με του άλλου. Όλα αυτά θα είναι ψεύτικα.
Κάτι άλλο θα έχουν στο μυαλό τους αυτοί που θα φροντίσουν να σας 'έχουν στην τσίτα.
Συγνώμη για την παρέμβασή μου και θα είμαι στην διάθεσή σας, αν δεν συνεχίσετε την διαμάχη αυτή.