Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Καλημέρα

Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο λαός, αλλά τι σημασία έχει τι λέει ο λαός;
Όλοι κρεμόμαστε από τα χείλη του προέδρου κυρίου Τσαγκάρη, ο οποίος πιθανότατα την Τρίτη θα δώσει συνέντευξη τύπου και θ΄ ανακοινώσει πανηγυρικά την άνοδο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην Β΄ Εθνική κατηγορία, αφού όπως λέει πρέπει να του έχουμε εμπιστοσύνη και πως με την δική του πρακτική όλα θα πάνε καλά. Με το καλό κύριε Τσαγκάρη, αλλά θα πρέπει να παραδεχτείτε πως εμπιστοσύνη δεν υπάρχει, αφού το ψέμα με την εγγυητική ήταν μεγάλο και πόνεσε πολλούς.....

Λεφτά δεν υπήρχαν και οι προσπάθειες που έγιναν ώστε να τα βάλουν επιχειρηματίες έπεσαν στο κενό. Στο κενό έπεσε και η πρόταση που έγινε και σε πρόεδρο από την Βόρεια Εύβοια τον οποίο μέλος της διοίκησή σας, κάλεσε ν΄ αναλάβει την ομάδα.

Ο ΛΗΛΑΣ δεν έχασε στο φιλικό με τον ΟΠΟΥΝΤΙΟ εκτός έδρας και αυτό δείχνει πως η ομάδα του Βασιλικού, με τον Γιώργο Λάμπρου θα βρει τον δρόμο της και όλα θα πάνε καλά.
Ο κ. Λάμπρου ξέρει που πονάει η ομάδα και σίγουρα έχει ενημερώσει τον πρόεδρο κ. Ελευθεριάδη, ο οποίος ψάχνει για να δώσει λύσεις. Αυτές τις μέρες θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις και θα δούμε αν ο ΛΗΛΑΣ θα μπει πλέον σε τροχιά οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα.

Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα υποδεχθεί σήμερα τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και σίγουρα ο αγώνας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα δυνατό φιλικό. Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν και τα πηγαδάκια που θα στηθούν στην κερκίδα, για το μέλλον του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 

Οι αναγνώστες του apopsignomi δεν ακούνε λόγια, αλλά διαβάζουν προσεκτικά αυτά που γράφουμε και ξέρουν τι θα συμβεί τελικά με κάποιες ομάδες. Αλήθεια, πότε οι υβριστές μας θα καταλάβουν πως δεν μπορούν να μας ξεπεράσουν; Δεν ξέρουμε τα πάντα, αλλά ρωτάμε και μαθαίνουμε πριν γράψουμε οτιδήποτε. Προσοχή όμως γιατί εμείς δεν ρωτάμε κάποιους πολιτικούς, γιατί αυτοί είναι επαγγελματίες ψεύτες. Αυτούς τους ρωτάνε παράγοντες οι οποίοι είναι κι αυτοί ψεύτες, αλλά ερασιτέχνες. Δεν ξέρουν ούτε ψέματα να λένε!!!