Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τις Δημοτικές, Περιφερειακές και Ευρωεκλογές και όλοι οι υποψήφιοι δεν είναι στον ατμό, αλλά στην σχάρα και έχουν κατακαεί. Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι καλή επιτυχία σας ευχόμαστε, αλλά να ξέρετε πως τις εκλογές δεν θα τις κερδίσει το fb ....

- Χτύπησε κόκκινο το θερμόμετρο στον ΣΥΡΙΖΑ αφού τα ....
μηνύματα που παίρνουν είναι πολύ άσχημα. Να φανταστείτε πως χθες στην Λαϊκή του Βασιλικού υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ σε Περιφέρεια και Δήμο δήλωναν ανεξάρτητοι!!!! 

- Υποβιβάστηκε τελικά η ομάδα του μεγάλου και σίγουρα κάτι θα έχει να πει για διαιτητές και ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Εμείς θα γράψουμε την άποψή μας. Προπονητής, ποδοσφαιριστές κι το χωριό δεν φταίνε σε τίποτα. Ο μεγάλος μόνο προβλήματα δημιουργεί και είναι καιρός ν΄ αφήσει ήσυχη την ομάδα. Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ θα επανέλθει σύντομα στην Β΄ Κατηγορία και την Κυριακή οι κάτοικοι του χωριού, θ΄ απαντήσουν στον μεγάλο και τους υποψηφίους φίλους του.

- Η Έλενα Βάκα είναι στην Β΄ Κυριακή, όχι επειδή το λέμε εμείς, αλλά επειδή αυτό αποφασίζουν οι δημότες. Γνωστά οικονομικά συμφέροντα θα δώσουν την μάχη, ακόμη και τις τελευταίες μέρες για να "σπρώξουν" τους δικούς τους, αλλά από το πολύ σπρώξιμο, θα πέσουν στον γκρεμό.

- Δύο ομάδες τερμάτισαν αήττητες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Εύβοιας. Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ στο πρωτάθλημα του Νότιου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας συγκεντρώνοντας 58 βαθμούς,  με18 νίκες και 4 ισοπαλίες και τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ του 1ου Ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας συγκεντρώνοντας 54 βαθμούς με 17 νίκες και 3 ισοπαλίες. Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες.