Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Για να γελάσουμε και λίγο

Φίλες και φίλοι αναγνώστες πρέπει όλοι να προσέχουμε όταν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, γιατί το παραμικρό λάθος, μπορεί να κοστίσει και ο Βασίλης Καθαροσπόρης δείχνει απρόσεκτος. Μπορεί να φταίνε συνεργάτες του, αλλά ο ίδιος είναι αυτός που δίνει το οκ, για να προχωρήσει κάτι.
Μετά το λάθος που έκανε και ξέχασε να βάλει στο πρόγραμμά του τον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ (Μπούρτζι), πέρασε στο άλλο λάθος. Κυκλοφόρησε στην πιάτσα ως αστείο και είναι καλό, πως ο Βασίλης Καθαροσπόρης ήταν και θέλει να είναι και πάλι ...
πίσω από το ΔΑΡΙΝΓΚ!!!!
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, η οποία κυκλοφορεί σε όλα τα ΜΜΕ.

"Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στη Χαλκίδα πραγματοποιεί ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Λύση Τώρα», Βασίλης Καθαροσπόρης, την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 8 το βράδυ    πίσω από το Δάριγκ.   
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστούν και οι απαντήσεις στο μίνι ερωτηματολόγιο για τα μικρά και μεγάλα έργα, που διακίνησε ο συνδυασμός τις τελευταίες ημέρες".

Κύριε Καθαροσπόρη, δηλώνετε πως θα είσθε "πίσω από το ΔΑΡΙΝΓΚ" μόνοι σας και αυτό το πήραν οι άλλοι και το κυκλοφορούν. Λένε πως ήσασταν μαζί με τον κύριο Παγώνη στην διοίκηση του Δήμου και μαζί αποφασίσατε να μην διεκδικήσει τον χώρο ο Δήμος, αλλά να τον αφήσει να τον πάρει άλλος και μάλιστα εύκολα. Στην συνέχεια κάτι δεν πήγε καλά, τα σπάσατε με τον Παγώνη και την επομένη σηκώσατε ψηλά το θέμα του ΔΑΡΙΝΓΚ. Τώρα δώσατε ραντεβού "πίσω από το ΔΑΡΙΝΓΚ" και τους δώσατε πάσα. Κύριε Καθαροσπόρη, ξέρετε καλά πως όπως και στην πολιτική, έτσι και στο ποδόσφαιρο, ο αγώνας θα κριθεί από τα λάθη που ο καθένας θα κάνει.
Μπορούσατε να γράψετε, 'δίπλα στο ΔΑΡΙΝΓΚ" ΄ή κάτι άλλο, αλλά όχι το "πίσω από το ΔΑΡΙΝΓΚ".
Καλημέρα.