Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Το μήνυμα στον Γιώργο...

Το μήνυμα είναι προς τον κύριο Γιώργο Ψαθά τον δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων και μέχρι τον Φεβρουάριο πρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας.
Ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων αν δεν υπήρξε το χωριό του Ανδρέα Κουλοχέρη, από σήμερα θα ήταν χωρίς ομάδα στην Β΄ κατηγορία Εύβοιας, η οποία θα έκανε παρέα την ΚΑΣΤΕΛΛΑ η οποία υποβιβάστηκε από την Α΄ Κατηγορία!!!!
Σήμερα υποβιβάστηκε και η ομάδα του Αγίου Αθανασίου, του φίλου του δηλαδή κυρίου Τζαφέρου Γιάννη, ενώ πολύ νωρίτερα είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα ...
η ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙΟΥ
Τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ του Ανδρέα Κουλοχέρη ο οποίος είναι υποψήφιος Δήμαρχος ανέβηκαν κατηγορία και έσωσαν το γόητρο, αφού θα είναι μαζί με την ΚΑΣΤΕΛΛΑ η μοναδικές  ομάδες στην Β΄ Κατηγορία από τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων!!!
Από την Α΄ Κατηγορία υποβιβάστηκε η ΚΑΣΤΕΛΛΑ και την τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ, ενώ η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ είδε τον ουρανό με τ΄ άστρα, αφού τερμάτισε στην 7η θέση και μόλις με 8 βαθμούς πάνω από τον ΒΑΤΩΝΤΑ που υποβιβάστηκε.
Στην Γ΄ Κατηγορία ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ θα συναντήσει τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΨΑΧΝΩΝ, τον ΣΤΑΥΡΟ και τον ΠΙΣΣΩΝΑ ομάδες οι οποίες δεν κατάφεραν να πάρουν την άνοδο.
Αγαπητέ δήμαρχε, κάτι δεν πάει καλά στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων στο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Εσείς τι λέτε;;