Κυριακή 19 Μαΐου 2019

ΔΗΜΟΣ ΔΥΡΦΙΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Τέλος τα λόγια. Τώρα περνάμε στην πράξη.
Τώρα έχουμε στόχο.
Τώρα μπορούμε να το πούμε για να το ακούσουν όλοι.
Το ψηφοδέλτιο "ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ" με υποψήφια δήμαρχο την κυρία Γκόγκου Τζοβάννα και με αξιόλογους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, πάει  για νίκη από την Α΄ Κυριακή.
Ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων περνάει στην ανάπτυξη και μια νέα προοπτική για τους νέους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ  ως κυβέρνηση απέτυχε και θέλει να βρει δεκανίκια στο χώρο της αυτοδιοίκησης.
Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων οι δημότες δεν θα δώσουν ούτε ....
ως αστείο την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίσει και να δηλώσει πως κέρδισε τον Δήμο.
Ιδιαίτερα οι ψηφοφόροι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΚΙΝ. ΑΛ, αλλά και άλλων κομμάτων, δεν θα ψηφίσουν για δήμαρχο την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ.
Το ψηφοδέλτιο "ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ" έχει αξιόλογους υποψηφίους και μπορεί να διοικήσει τον δήμο, κάνοντας πράξη το ΕΜΕΙΣ και αφήνοντας στην άκρη το ΕΓΩ.
Εμείς κάνουμε πράξη τα λόγια μας και μπαίνουμε στον αγώνα. Από την Δευτέρα το βράδυ περνάμε στην πράξη και καταθέτουμε την πρόταση που περίμεναν οι δημότες, οι νέες κι οι νέοι.
Εμείς δεν είμαστε υποψήφιοι και ούτε περιμένουμε ρουσφέτι ή κάποια καρέκλα.
Εμείς δεν καλούμε τους νέους να μας ψηφίσουν με την υπόσχεση πως θ τους λύσουμε προβλήματα.
Εμείς τους δίνουμε την δυνατότητα και τα εργαλεία να φροντίσουν για τον τόπο τους.
Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων θα εκλεγούν 27 για τις θέσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και πρέπει να ξέρουν πως κάθε Τοπική Κοινότητα θα στέλνει με δυνατή φωνή τα αιτήματά της. Οι νέες και οι νέοι που αναλαμβάνουν δράση, ώστε κανείς να μην αδιαφορεί για τον τόπο τους, θα είναι περισσότεροι και θα έχουν μεγαλύτερη δύναμη.
Εμείς το υποσχεθήκαμε και θα το κάνουμε πράξη, μαζί με όλους αυτούς που είναι απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και στους δημάρχους που στηρίζει.

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα επαναλάβουμε για πολλοστή φορά, πως καμία συνεργασία δεν έχουμε με την Δημοτική Παράταξη "ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ" και την κυρία Γκόγκου.
Θα σας θυμίσουμε πως ήμασταν οι μόνοι που γράφαμε από την αρχή πως ο κ. Κουλοχέρης θα έκανε ψηφοδέλτιο και ποτέ δεν γράψαμε το αντίθετο.
Ανήκουμε σ΄ αυτούς που και σήμερα λένε, πως Γκόγκου και Κουλοχέρης έπρεπε να βρουν τρόπο συνεργασίας και να σταθούν απέναντι στον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα σας θυμίσουμε πως ήμασταν αυτοί που γράψαμε πως ο Κουλοχέρης μπορεί να κάνει την έκπληξη και να περάσει στην Β΄ Κυριακή, αφού έχει δίπλα του τον εμπειρότατο Γιάννη Μπουροδήμο, αλλά και τον Γιώργο Λαφαζάνη.
Εμείς  συνεχίζουμε, για να μην κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.