Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι καλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχετε. Το μόνο που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αύριο, να έχουμε και από κάποιον υποψήφιο δήμαρχο, δοκιμαστικές εκλογές!!! Μήπως πρέπει να το δούμε κι αυτό;

- Βασίλη έχεις μήνυμα!!!! Αυτός που όλοι λέτε πως είναι "πίσω" από το ΔΑΡΙΝΓΚ, ζήτησε...
αρμοδίως να μην επιτραπεί στον Βασίλη Καθαροσπόρη να κάνει εκεί την συγκέντρωση!!!! Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει δεκτό και προχώρησε σε κάτι άλλο. Λέει δεξιά κι αριστερά πως τώρα όλοι ξέρουν ποιος είναι "πίσω" από το ΔΑΡΙΝΓΚ και το ομολογεί!!! Αργότερα οι αποκαλύψεις.....χα χα χα.

- Παίζει μπάλα και στις Δημοτικές εκλογές ο Αντώνης Κωνσταντίνου και μάλιστα πολύ καλή και θα προσφέρει πολλά ψηφαλάκια στο ψηφοδέλτιο της κυρίας Βάκα. Ο κ. Κωνσταντίνου έχει παντού φίλους, έχει βοηθήσει σε θέματα εργασίας πολλούς και αυτή την φορά είναι όλοι δίπλα του. Κύριε Κωνσταντίνου, αγαπητέ Αντώνη καλή δύναμη.

- Ναι πήγαμε στα Ψαχνά, αλλά για επαγγελματικούς λόγους και όχι για τις δημοτικές εκλογές. Ήπιαμε και καφεδάκι με φίλους και μάλιστα πίνοντας τον καφέ μας, πέρασε και ο κύριος Ψαθάς με υποψηφίους συμβούλους και χαιρετηθήκαμε. Πριν από τον κύριο Ψαθά κι ενώ βγαίναμε από το γραφείο του προέδρου, ένας είναι ο πρόεδρος, συναντηθήκαμε με υποψηφίους της κυρίας Γκόγκου με τους οποίους και επίσης χαιρετηθήκαμε. Με του κυρίου Κουλοχέρη δεν είχαμε συνάντηση, αφού μάλλον ήταν σε άλλη περιοχή. 

- Μας ρωτάνε ποιον θα ψηφίσουμε στις Περιφερειακές Εκλογές. Τα αυτονόητα δεν τα ρωτάνε κυρίες κι κύριοι. Δαγκωτό τον Φάνη και από συμβούλους έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε φίλους και αυτό θα κάνουμε. Εμείς κρατάμε τον λόγο μας ακόμη κι όταν κάποιοι κάνουν λάθη στις επιλογές τους.

- Πυρ και μανία ο πρόεδρος με κάποιον προπονητή τον οποίο δημόσια χαρακτηρίζει αχάριστο και επικίνδυνο, αφού όπως λέει, τον κατηγορεί χωρίς λόγο, με στόχο να κάνει τα κόλπα που κάνει για να πετύχει κάτι για τον εαυτό του!!! Χθες τον ακούσαμε να λέει "τελείωσε για μένα αυτός και θα του το δώσω να το καταλάβει"!!! Ειλικρινά πρώτη φορά είδαμε τον πρόεδρο τόσο έξαλλο. Πρόεδρε ψυχραιμία.