Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Να στείλουμε την καλημέρα στους "φίλους μας" οι οποίοι ενδιαφέρονται  για το καλό μας και καθημερινά κάνουν....
ότι μπορούν για μας!!!!

- Τελικά είναι μόδα να ζητάς να τελειώσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ως ομάδα; Έγιναν καταγγελίες λέει από ομάδες για να διαλύσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Για ποιον λόγο πιστεύουν κάποιοι πως μπορούν να τα καταφέρουν; Κανένα πρόβλημα δεν έχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κι ας κάνουν ότι θέλουν. Ρόμπες θα γίνουν όλοι τους και περισσότερο αυτοί που τους συμβουλεύουν. Είναι ντροπή να θέλουν κάποιοι να κερδίσουν στα χαρτιά ότι δεν μπορούν να κερδίσουν στο γήπεδο.
Σε λίγες μέρες θα γελάσει κάθε πικραμένος. Αυτοί οι οποίοι κάνουν σχέδια θα πρέπει να βγούνε δημόσια και να πούνε αυτά που θέλουν και όχι να είναι κρυμμένοι πίσω από την ομάδα.τους. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα συνεχίσει και σύντομα θα πάρουν ΟΛΟΙ την απάντηση.

- Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου έχει τις απόψεις του για το ποδόσφαιρο. Με κάποιες συμφωνούμε και με άλλες διαφωνούμε. Το μόνο που δεν μας απασχόλησε ποτέ και δεν μας απασχολεί και σήμερα είναι το με ποιους έκανε και κάνει παρέα ο πρόεδρος. Το γράφουμε γιατί δεχόμαστε τηλεφωνήματα και ακούμε διάφορα. Ο πρόεδρος ξέρει τις απόψεις μας και ξέρει πως μέχρι σήμερα έχει πληρώσει ακριβά τις παρέες του!!!! Ας πρόσεχε.

- Ο αντιδήμαρχος κύριος Βασίλης Γουρνής κάτι ότι καλύτερο μπορεί στο Δήμο Χαλκιδέων, αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε μέσα σε 6 μήνες να τα προλάβει όλα. Το τι παρέλαβε αυτή η δημοτική αρχή το δείχνουν τα αιτήματα που υπάρχουν από κάθε γειτονιά. Πιστεύουμε πως ο κ. Γουρνής θα τα καταφέρει.

- Σήμερα για τα ΜΜΕ υπάρχει 3ωρη στάση εργασίας από 12:00 μέχρι  15:00.  Εμείς σεβόμενοι τις αποφάσεις δεν θα έχουμε αναρτήσεις αυτές τις ώρες