Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Μην ξεχάσετε κάποιοι να πάτε σήμερα στην εκκλησία, όχι μόνο για κεράκι, αλλά και για προσευχή. Θα χρειαστεί πιστέψτε μας, αλλά και πάλι δεν ξέρουμε αν μπορεί ...
να κάνει κάτι κι ο Θεός, γιατί ξέρουμε πως δεν μιλάει με διαιτητές!!!!!

- Η ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ πήρε χθες τον αγώνα με την ΑΙΔΗΨΟ και άρχισε να λέει πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Μακάρι να τα καταφέρει η ΔΟΞΑ και να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά είναι δύσκολο να πετύχει κάτι τέτοιο.  Η ΑΙΔΗΨΟΣ δεν θα κινδυνεύσει αφού θα πάρει τους βαθμούς που θέλει για ν΄ αποφύγει την 13η θέση.

- Η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ χθες είχε την εκδήλωσή της, αλλά σήμερα έχει έναν δύσκολα αγώνα με αντίπαλο τα ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ. Πρέπει να κερδίσει αύριο για να διατηρήσει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 9 βαθμούς παρπάνω από την ομάδα που είναι στην θέσδη υποβιβσμού και δεν ανησυχούν ιδιαίτερα.

- Κάποιοι έχασαν την μπάλα  και παίζουν με τα μπαλάκια τους. Ας φροντίσουν να μην τα κουράζουν πολύ γιατί χωρίς μπαλάκια ούτε τένις δεν παίζεις. Κύριοι αποτύχατε γενικώς και τώρα ξέρουν ΟΛΟΙ πως είσθε τζάμπα μάγκες. Οι διαιτητές, οι παράγοντες και κάθε αρμόδιος δηλώνουν πως ούτε για αστείο δεν σας εκτιμούν.

- Εκτιμουμε όλους τους προπονητές και απλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε  πως κάποιοι θαα μπορούσαν  να βάλουν  στην παρέα των κορυφαίων, ανθρώπους οι οποίοι είναι αχάριστοι