Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

.....φαπούλες

- Κύριοι δεν καταλάβατε καθόλου καλά. Εμείς κωλοτούμπες δεν θα κάνουμε σε κανένα θέμα και για κανέναν. Η θέση μας για τους ανθρώπους της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, για την διαιτησία, για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, για τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και για την δημοτική αρχή δεν αλλάζει. Παραμένει σταθερή και αταλάντευτη. Εμείς ούτε για πλάκα δεν θα ....
συμμετέχουμε σε κάποιες εκδηλώσεις μόνο και μόνο για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις. 

- Επειδή κάποιοι κυκλοφορούν διάφορα, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συζητήσουμε τα πάντα, αλλά δημόσια και όχι στις παρέες. Όποιος δεν φοβάται την αλήθεια, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. 

- Ο αντιπρόεδρος των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, κύριος Στέφανος Σωτηρίου, έχει τις απόψεις του και καλά κάνει. Βάζει το χέρι στην τσέπη και πληρώνει και έχει δικαίωμα να κάνει αυτό που πιστεύει καλύτερο για την ομάδα. Εμείς από την άλλη, έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε και να σχολιάζουμε. Από πουθενά δεν προκύπτει και δεν ισχύει, πως όποιος πληρώνει, είναι στο απυρόβλητο και δεν τον σχολιάζουμε. Εμείς δεν χαρακτηρίσαμε ποτέ τον κύριο Σωτηρίου και ποτέ δεν ρίξαμε λάσπη εναντίον της ομάδας. Είχαμε από την αρχή ξεκαθαρίσει την θέση μας και επιμένουμε σ΄ αυτή. Αγαπητέ κύριε Σωτηρίου, εμείς δεν θα περιμένουμε να υποβιβαστεί η ομάδα, για να της κάνουμε το μνημόσυνο. Δυστυχώς η αλήθεια είναι σκληρή. Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι επειδή η ομάδα δεν έχει ούτε 18άδα. Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι που ακόμη και κατά την διάρκεια προπόνησης έχουμε απίστευτους καβγάδες!!!!  Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι, επειδή ο φροντιστής σας δεν ακολουθεί την ομάδα, σε μια έξτρα προπόνηση!! Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι για τις λάθος επιλογές και λάθος μεταγραφές. Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι, όταν από το στόμα μελών του ΔΣ ακούμε πολλά και διάφορα.

- Κύριε Σωτηρίου, αγαπητέ Στέφανε, οι επιλογές είναι δικές σας και φυσικά έχετε και την ευθύνη. Κανείς δεν θα έλεγε και δεν θα έγραφε τίποτα, αν δεν κάνατε λάθος επιλογές κι αν δεν χάνατε τον στόχο. Στόχος δεν ήταν η παραμονή, αλλά τα ψηλά πατώματα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε.
Στην διάθεσή σας πάντα, αν κι εφόσον η αλήθεια είναι προϋπόθεση.