Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Επιτρέψτε μας να ξεκινήσουμε από τις Μικτές της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Κ12 & Κ14 οι οποίες σήμερα θ΄ αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τις αντίστοιχες της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.  Να ευχηθούμε στους προπονητές κυρίους Κροκο Γιώργο και Μαστραγγελή Αργύρη και στους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία. Δύσκολοι και .....
οι δύο αγώνες αλλά αν οι Μικτές της Εύβοιας προσέξουν λιγάκι μπορούν να τα καταφέρουν.

- Απολύτως τίποτα το αρνητικό δεν έχουμε γράψει για τα κορίτσια της ομάδας των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, ούτε και εναντίον του προπονητή τους κυρίου Αντώνη Τσαραντάνη τον οποίο εκτιμάμε και σεβόμαστε. Αυτά που γράφουμε αφορούν τους άλλους και ειλικρινά προσπαθούμε να προλάβουμε άλλες καταστάσεις.

- Κύριοι δεν πρόκειται να κάνουμε τους χαζούς και δεν ανεχόμαστε για κανέναν λόγο να θέλουν κάποιοι να παριστάνουν τους κυρίους, βρίζοντας εμάς. Το έχουμε γράψει εδώ και μέρες. Ανοχή ΤΕΛΟΣ. Θα γράφουμε αυτά που προκύπτουν μέσα από το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες μας κι αφού πρώτα τα έχουμε διασταυρώσει. Εμείς ούτε λαγοί θα γίνουμε, ούτε κάλυψη σε ανθρώπους που δεν μας σεβάστηκαν θα παρέχουμε.

- Πάλι τα ίδια εκεί στην ΕΠΣΕ; Δεν κάναμε ούτε ένα τηλεφώνημα στα γραφεία της Ένωσης και δεν μιλήσαμε με κανέναν παράγοντα και υπάλληλο, από τότε που δηλώσαμε πως δεν θα ξανατηλεφωνήσουμε.  Εμείς δεν θα συρθούμε για κανέναν και για τίποτα. Οι διοικούντες την ΕΠΣΕ έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν τις επιλογές τους και να μιλάνε με όποιους θέλουν. Στο τέλος θα κριθούν.