Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΞΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Στην Αίθουσα Τελετών της Ι. Μητροπόλεως, η οποία προς το παρόν φιλοξενείται στην οικία του Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως κ. Αγγέλου Πνευματικού, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2020, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η τρίτη σύναξη, για το μήνα Φεβρουάριο, της Σχολής Γονέων της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος.
 Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο υπεύθυνος της Σχολής Αρχιμ. Θεοφύλακτος Τσαγκάρης-προϊστάμενος του Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου Χαλκίδος και Υπεύθυνος του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου και αμέσως μετά η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, ανέπτυξε το θέμα «Διαζύγιο: παράπλευρες απώλειες. Απόγνωση και επίγνωση».
 Στην εξαιρετική ομιλία της η εκλεκτή προσκεκλημένη ανέφερε στην ...
ωριμότητα, που θα πρέπει να διακρίνει ένα ζευγάρι στη διαχείριση του θέματος «διαζύγιο», την ευθύνη τους προς τα παιδιά τους, τα οποία δεν πρέπει να γίνονται έρμαια του εγωισμού δύο αντίδικων συζύγων.
 Στη συνέχεια, επακολούθησαν ερωτήσεις και γόνιμος διάλογος.

 Επόμενη, και τελευταία για φέτος, σύναξη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  22 Φεβρουαρίου 2020, στις 6μ.μ. με ομιλητή τον Αρχιμ. Θεοφύλακτο Τσαγκάρη-προϊστάμενο της Ενορίας Ευαγγελιστρίας Χαλκίδος και υπεύθυνος του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Οι σχέσεις των συζύγων».