Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας. Ξεκινάμε μεν χωρίς το Ποινολόγιο αν και η ΕΠΣΕ είχε ανακοινώσει πως την Τρίτη θα ήταν έτοιμο, αλλά δεν πειράζει, ίσως ήθελαν να είναι τσικνισμένο!!!! Πάντως έχουμε και νέα Πειθαρχική Επιτροπή, μετά την νέα Επιτροπή Διαιτησίας και δεν ξέρουμε ποιά επιτροπή έχει σειρά για αλλαγές!!!! Είχαμε παραίτηση της προέδρου και φυσικά απομάκρυνση του κυρίου που είπε σε διαιτητή πως έπρεπε να φάει την κάρτα, για να καλύψει την ομάδα του!!!! Για να δούμε τι θα ....
κάνει η διοίκηση της ΕΠΣΕ με τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις της ομάδας. Θα ζητήσει ανάκληση των ανακοινώσεων και συγνώμη για τις δηλώσεις ή ζυγίζουμε αλλιώς;;;;

- Συμπαθέστατη η ομάδα του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ και η διοίκηση του κυρίου Τσιτίνη έριξε χρήμα και πήρε καλούς ποδοσφαιριστές. Η ομάδα δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό και είναι και στον τελικό κυπέλλου. Ξαφνικά όμως ακούμε από τρίτους τρελά πράγματα. Κύριοι να είσθε προσγειωμένοι και να ξέρετε πως μια ομάδα δεν θα γίνει μεγάλη πό την μια μέρα στην άλλη. Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ έχει ακόμη 9 αγώνες στο πρωτάθλημα και αργότερα θα εξηγήσουμε το γιατί πρέπει ΟΛΟΙ να χαμηλώσουν τόνους.

- Η σκευωρία κατά Παπακωνσταντίνου αλλά και των άλλων κατηγορουμένων επιστρέφει  σ΄ αυτούς που την σχεδίασαν, στην αίθουσα του δικαστηρίου μετά τις καταθέσεις ουσιωδών μαρτύρων κατηγορίας, οι οποίοι τελικά δεν έχουν να πούνε τίποτα ενάντια στον κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Δεν ξέρουμε πόσους και ποιους ενοχλεί αυτή η εξέλιξη, αλλά εμάς μας γεμίζει χαρά, αφού από την αρχή λέγαμε πως δεν υπήρχε τίποτα εναντίον του και όλα τα είχαν κάνει εξυγιαντές και Συριζαίοι. Πρόεδρε λίγη υπομονή ακόμη και όλα θα τελειώσουν.

- Δεν έχουμε κανένα παράπονο από κανέναν ποδοσφαιρικό παράγοντα, έστω κι αν προσπαθούν κάποιοι να παίξουν με την νοημοσύνη μας. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μας στηρίξει και φυσικά ούτε εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε κάποιον. Εμείς δεν απαγορεύσαμε σε κανέναν να λέει όσα θέλει κι ότι θέλει εναντίον μας. Εμείς έχουμε άλλον τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους κυρίους. Στο τέλος θα κριθούμε ΟΛΟΙ.