Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Εμείς και ο Παναγιώτης Τοκπασίδης

  - Πιστεύουμε πολύ στον κ. Παναγιώτη Τοκπασίδη και αυτό κάποιους τους ενοχλεί. Είναι οργανωτικός, είναι κύριος και δεν πουλάει ανθρώπους που του δείχνουν εμπιστοσύνη, δεν πουλάει συνεργάτες του και ξέρει να κρατάει ισορροπίες.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι τυχερός, αφού σε μια δύσκολη περίοδο ο κ. Τοκπασίδης έδειξε πως αγαπάει την ομάδα και δεν την άφησε να διαλυθεί, όταν αυτό επιχειρούσαν "εκτελεστικοί και δήθεν διοικητικοί", οι οποίοι είχαν.... δίπλα τους αρκετούς "Χαλκιδάρες"!!
Ο κ. Παναγιώτης Τοκπασίδης όχι μόνο συνέχισε ο ίδιος, αλλά κατάφερε να μείνουν στην ομάδα οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί να κρατήσουν στην κατηγορία την ομάδα, την περίοδο 2019-2020 και να συνεχίσουν την περίοδο 2020 - 2021 και να την οδηγούν στην πρώτη θέση και πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φυσικά ήταν σημαντικός ο ρόλος του κυρίου Βασίλη Καρλατήρα, του κ. Νίκου Πέτρου και κάποιων φίλων τους στην αρχή και στην συνέχεια συνεργατών τους στο ΔΣ.
Έχουμε ξαναγράψει πως αυτή η διοίκηση, πρέπει να συνεχίσει τουλάχιστον για 3 - 4 χρόνια ακόμη και μέχρι να δημιουργήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ που πρέπει να έχει η Χαλκίδα και η Εύβοια.
Να οργανώσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με τις ακαδημίες του, τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με προπονητικό κέντρο για όλα τα τμήματα, τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με το Στάδιο Χαλκίδας να είναι στολίδι και γεμάτο φιλάθλους, όταν θα το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Ο ρόλος του κ. Παναγιώτη Τοκπασίδη, πρέπει ν΄ αλλάξει κατά την άποψή μας.
Πρέπει ν΄ αναλάβει χρέη Τεχνικού Διευθυντή και να του δοθεί εντολή να επιλέξει τους προπονητές για όλα τα τμήματα, να επιλέξει το πρόγραμμα προπόνησης για όλα τα τμήματα και να έχει την ευθύνη και την επαφή με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και την επαφή με τους γονείς των τμημάτων υποδομής.
Οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να τον καλέσουν και να συζητήσουν μαζί του ΤΩΡΑ. Τώρα που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση. Να αναλάβει από αύριο και να τους παρουσιάσει την πρότασή του και μάλιστα κοστολογημένη, το πολύ μέχρι 1ο Μαρτίου, ώστε και η διοίκηση να έχει τον χρόνο και τον Ιούλιο του 2021 να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο.
Σε όλο αυτό το πλάνο, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να έχει στο πλευρό του την Δημοτική Αρχή και θα την έχει. Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα θα είναι δίπλα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτό το ξέρουν οι διοικούντες την ομάδα. Ο αντιδήμαρχος κ. Γουρνής Βασίλης συζητά με τον πρόεδρο κ. Καρλατήρα και θα σταθεί στο πλευρό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Κύριοι της διοίκησης, πάρτε αποφάσεις τώρα και προχωρήστε.
Κλείστε τ΄ αυτιά σας, σ΄ αυτούς που λένε πολλά, ενώ δεν έχουν κάνει τίποτα. Ας συνεχίσουν με άλλες ομάδες κι ας αποδείξουν πως μπορούν στα εύκολα και μετά από χρόνια, έρχονται και στα δύσκολα.
Κύριε Τοκπασίδη, αγαπητέ Παναγιώτη, δεν είναι λίγοι αυτοί που βγάζουν σπυράκια, όταν γράφουμε για σένα. Ίσως χρειασθεί να βρεθεί και το εμβόλιο γι΄ αυτούς. Ας ενημερώσουμε τον Κικίλια και τον Χαρδαλιά.