Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα. Καλημέρα στους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων, καλημέρα στους γονείς των παιδιών και μεγάλη καλημέρα και στα παιδιά, τα οποία έστω και με αυτές τις συνθήκες θα ξανακαθίσουν στα θρανία. Να προσέχουν όλοι και κυρίως οι γονείς, οι οποίοι δεν πρέπει να πηγαίνουν όλοι μαζί στις εισόδους του κάθε σχολείου. Ο κορονοϊός είναι.... εδώ και ο αριθμός των κρουσμάτων ανεβαίνει επικίνδυνα.

- Τελικά δύσκολα κάποιος θα φτάσει στο σημείο να ζητήσει μια συγνώμη για τις δηλώσεις τις οποίες φιλοξενούσε και με τις οποίες δημιουργούσε μια απίστευτη κατάσταση. Είναι τραγικό να φιλοξενείς δηλώσεις παραγόντων οι οποίοι μέσα στην πανδημία ήθελαν τα 5΄ δημοσιότητας. Αυτοί έκαναν την δουλειά τους, αφού εκεί που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους, τους έμαθαν και κάποιοι στην γειτονιά. Τι να γράψουμε όμως γι΄ αυτούς που αφού δεν έχουν δική τους άποψη, ανεβάζουν δηλώσεις του καθενός; Μήπως μπορούν να μας πούνε, πόσο έξω έπεσαν αυτές οι δηλώσεις;;;

- Την καλημέρα μας στον Περιφερειάρχη κύριο Φάνη Σπανό και ευχόμαστε να βοηθήσει ώστε η Εύβοια να αναπτύξει τον αθλητικό τουρισμό. Για να γίνει αυτό θα πρέπει ν΄ αποκτήσει σοβαρές αθλητικές υποδομές και ο Φάνης μπορεί να βοηθήσει ώστε τα επόμενα χρόνια να τις έχουμε.

- Θα μας τρελάνουν αυτοί που μισούν τον Μητσοτάκη, αφού έφτασαν στο σημείο να μας λένε πως κάναμε λάθος που δεν ψηφίσαμε ΟΛΟΙ τον Αλέξη το 2015, ώστε να μην έχει αυτοδυναμία και να αναγκαστεί να έχει συνέταιρο τον Πάνο Καμένο!!!! Αλήθεια μήπως αυτοί οι τύποι έκαναν κάποιο περίεργο εμβόλιο;; Τα φορτώνουν όλα στον Καμένο, ο οποίος τους στήριξε για να έχει μια καρέκλα;;;;;

- Μας φύλαξε ο Θεός που "απέσυρε" τον Αλέξη και σύντομα θα τον "αποσύρει" για μία ακόμη φορά. Θα τον πάει γα.....ς ο Κυριάκος, μέχρι εκεί που του αξίζει. Φανταστείτε να είχαμε ακόμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη, τι θα γινόταν στους δήμους, με τον εκλογικό νόμο που είχε ψηφίσει!!!!