Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή να έχετε και φυσικά η ευχή που καθημερινά γράφουμε, να προσέχετε την υγεία σας. Χαλαρά θα πάμε και σήμερα και φυσικά από αύριο πιστεύουμε πως θα σας λυθούν πολλές απορίες και θα μπορέσουμε να δώσουμε απαντήσεις σε ερωτήματά σας. Πολλά θέματα ανοιχτά και στην αυτοδιοίκηση, την πολιτική γενικότερα, αλλά και στο ποδόσφαιρο όπου επικρατεί το χάος και γενικώς, αλλά.... και στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

- Κύριοι με τα ψέματα δεν θα υπάρξει σωτηρία ούτε για το ποδόσφαιρο στην Εύβοια. Και στο ανδρών και στο γυναικών, υπάρχουν τεράστια προβλήματα και αυτά δεν τα δημιουργεί κάποιος που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά αυτοί που παριστάνουν τους σχετικούς και υπάρχουν οι αποδείξεις για το μπάχαλο και τις ευθύνες.

- Στο ποδόσφαιρο Γυναικών έχουμε στην Α΄ Κατηγορία την ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας και στην Γ΄ Κατηγορία τις ομάδες ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και έχουμε και δύο νέες ομάδες ΝΗΡΗΪΔΕΣ Χαλκίδας και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Λένε πως θα έχουμε και μία ακόμη ομάδα στην Βόρεια Εύβοια, αλλά επίσημα δεν έχουμε ακόμη κάτι εμείς.

- Γιατί φτάσαμε στην δημιουργία 5 - 6 συλλόγων στο ποδόσφαιρο Γυναικών; Φαίνεται πως ξαφνικά οι γυναίκες το έριξαν στο ποδόσφαιρο, αφού για να λειτουργήσει μια ομάδα θα χρειασθούν τουλάχιστον 22 κορίτσια. Βρέθηκαν δηλαδή περισσότερες από 100 κυρίες και όλα θα πάνε καλά. Όχι κυρίες και κύριοι. Εγωισμός, εκδίκηση και κάτι ακόμη για το οποίο δεν θέλουμε να γράψουμε, οδηγούν και το ποδόσφαιρο γυναικών, εκεί που δεν θα έπρεπε.

- Πριν δύο μέρες είχαμε και την διάλυση της ομάδας γυναικών του ΑΙΟΛΙΚΟΥ. Κι αυτή η ομάδα ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες, ξεκίνησε  με παράγοντες διεθνούς επιπέδου, αλλά έφτασε σε σημείο να καλεί τους γονείς των κοριτσιών να επιστρέψουν τον ρουχισμό και να πάρουν τα δελτία τους για να πάνε να βρούνε άλλη ομάδα!!!! Το τι συνέβη εκεί δεν είναι μυστικό, αλλά καλό θα ήταν να μιλήσουν αυτοί που είχαν την ευθύνη της ομάδας και δεν κατάφεραν να την διαχειριστούν.  

- Εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε συνήγοροι κανενός, αλλά δεν μπορούμε να μην γράψουμε πως πατέρας κοριτσιού μας είπε πως η δικαιολογία για να δικαιολογηθεί η διάλυση της ομάδας, ήταν πως βρέθηκε ένα χρέος 3.800 ευρώ και δεν ξέρουν από που προέκυψε!!!!

- Συγνώμη, αλλά όταν υπάρχει χρέος, υπάρχει και αυτός που απαιτεί να πληρωθεί. Αυτός είναι γνωστός και έχει στα χέρια του μια σύμβαση για ενοικίαση γηπέδου στην Αθήνα, στο οποίο η ομάδα έκανε προπονήσεις και χρησιμοποιούσε γενικώς. Αυτός λοιπόν έστειλε δικαστικό επιμελητή κάπου στην Γλυφάδα και εκεί δεν βρίσκει κανέναν!!!!

- Αυτά θέλουμε κι εμείς εδώ στην Εύβοια; Το τι κυκλοφορεί για την ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, δεν είναι ώρα να το σχολιάσουμε, αλλά σύντομα θα το κάνουμε. Είναι όμως τραγικό να κυκλοφορούν όλα αυτά που κυκλοφορούν μεταξύ τους, αυτοί οι οποίοι ήταν παρεάκι και δεν ήταν λίγες οι φορές που μας είχαν στήσει στον τοίχο.

- Τι θέλουν λοιπόν να πετύχουν; Φυσικά την διάλυση και αυτής της ομάδας. Ποιοι είναι αυτοί; Τους γνωρίζουν όλοι και τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Οι ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας είναι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας και πρέπει εκεί να είναι πάντα, ώστε όλα τα κορίτσια να έχουν ένα κίνητρο να παίξουν σ΄ αυτή την ομάδα.

- Πολύ σύντομα θ΄ αρχίσει το ρεπορτάζ για το ποδόσφαιρο Γυναικών και στην Εύβοια και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Θα γράψουμε την άποψή μας για όλες τις ομάδες κι όποιος αντέξει.

- Για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΕ τα λόγια είναι περιττά. Πολλά περίεργα και μη νόμιμα και φυσικά ο κ. Ρέτσας δεν έχει απαντήσεις και του αρκεί το ότι έχει τον στρατό των επικοινωνιολόγων οι οποίοι του παρέχουν πλήρη κάλυψη. 

- Εμείς δεν το ακολουθούμε αυτό το σύστημα και θα γράφουμε την αλήθεια. Ρωτάμε λοιπόν. Πότε βγήκε η ανακοίνωση της ΕΠΣ Εύβοιας για "τα υπόλοιπα ποινών" σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες; Μήπως αφού πρώτα έπαιξαν τιμωρημένοι σε αγώνα Κυπέλλου;  Στην λίστα με τα "υπόλοιπα" είναι όλοι όσοι τιμωρήθηκαν την ποδοσφαιρική περίοδο 2021 - 2022;

- Την καλημέρα μας στον κύριο Ρέτσα και του ευχόμαστε να βρει ένα μεγαλύτερο χαλί, για να μπορεί να κρύβει τις μη νόμιμες ενέργειες και πρακτικές. Είμαστε σίγουροι πως θα το βρεί και αν δυσκολευτεί του προτείνουμε να επισκεφτεί το παζάρι του Αυλωναρίου!!!!!