Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να προσέχετε την υγεία σας. Σεβόμαστε τα πάντα και τους πάντες, αλλά όχι και να δεχθούμε μαθήματα από τους δήθεν και από αυτούς οι οποίοι προσπαθούν ακόμη και μια τραγωδία, να την εκμεταλλευθούν κομματικά. Κυρίες και κύριοι, ας μην μιλούν κάποιοι οι οποίοι προστατεύουν τους μπαχαλάκηδες και τους ίδιους....τους τρομοκράτες δολοφόνους.

- Συγνώμη δηλαδή αλλά η όποια κυβέρνηση δεν θα κριθεί επειδή συγκρούσθηκαν δύο τρένα ή επειδή βούλιαξε ένα πλοίο. Η κυβέρνηση να κριθεί από το αν θα στείλει στα σπίτια τους αυτούς τους σταθμάρχες οι οποίοι δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους και αυτούς που την κοπάνησαν νωρίτερα από την υπηρεσία, αλλά και από αυτούς που πήραν ένα μήνα αναρρωτική άδεια, αμέσως μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

- Αλήθεια ξέρει κανείς πόσα παιδιά χάνονται καθημερινά στην άσφαλτο; Πληρώνουμε αρκετό φόρο αίματος καθημερινά, γιατί δεν προσέχουμε, γιατί τρέχουμε, γιατί οδηγούμε όταν έχουμε πιει αλκοόλ κλπ. Φταίει η κυβέρνηση και γι΄ αυτό;

- Ο κύριος Τσίπρας μας λέει πως οι νεκροί στο Μάτι δεν είναι το ίδιο με τους νεκρούς στα Τέμπη. Μας λέει να μην είναι ο Καραμανλής υποψήφιος, αλλά μπορούσε να είναι ο δικός του υπουργός ο κ. Τσόκας υποψήφιος βουλευτής και η κυρία Δούρου υποψήφια Περιφερειάρχης, αλλά και ο τελεσίδικα καταδικασμένος Παππάς Νίκος και πάλι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Ουσττττττ

- Σας αρέσει δεν σας αρέσει κύριοι η αλήθεια είναι μία. Το δημόσιο δεν λειτουργεί και το ξέρουν και οι πέτρες. Αρση της μονιμότητας και καθημερινή αξιολόγηση όλων. Όποιος δεν θέλει, όποιος δεν μπορεί, όποιος δεν είναι ικανός, ας πάει στο σπίτι του.