Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πάμε για μια ακόμη εβδομάδα, αφού θα έχουμε ένα ακόμη κενό Σαββατοκύριακο και το επόμενο στις 25 Ιουνίου θα έχουμε τις εκλογές.
Μετά τις εκλογές θα έχουμε και εσωκομματικές εκλογές, στα κόμματα που μας είπαν πολλά εδώ και μήνες, αλλά ήταν "λίγα" πολιτικά, ως κόμματα. Πάντως εκεί που γίνεται το έλα να δεις είναι στα δύο κόμματα που φιλοδοξούν να μπούνε.... στην Βουλή. Το φύγε εσύ, έλα εσύ, έχει την τιμητική του και θα δούμε πως θα αντιδράσει ο λαός.

- Στη λαϊκή του Βασιλικού βρέθηκε η δήμαρχος κυρία Βάκα την Κυριακή και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με εμπόρους και καταναλωτές, πολλά και ενδιαφέροντα. Ένας κύριος ρώτησε την δήμαρχο, αν υπάρχει χώρος στο ψηφοδέλτιο για έναν φίλο του, ο οποίος είναι από τα Φύλλα. Όλοι οι καλοί χωράνε απάντησε η δήμαρχος κυρία Βάκα.

- Για να μην τρελαθεί το σύμπαν, έχουμε την εντύπωση πως η δημοτική αρχή και προσωπικά η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα, τα ακούει καθημερινά από τους δημότες Ληλαντίου για έναν και μοναδικό λόγο. Είχαν ζητήσει να δημιουργηθεί ένα συνεργείο με τον εξοπλισμό του, το οποίο θα αναλάμβανε την κοπή των καλαμιών τα οποία είναι πολλά στην περιοχή και έτσι κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι επειδή τα άλογα κοστίζουν, ανεβαίνουν στα καλάμια και κάνουν ιππασία!!!!!!!

- Αλήθεια, έχουν το Θεό τους οι κυρίες και οι κύριοι και πιστεύουν πως οι δικές τους κωλοτούμπες, θα φέρουν ήττα στην Δημοτική παράταξη από την οποία έφυγαν;  Ας μη γελιόμαστε όμως. Όταν είσαι στην ουρά, θα πρέπει να το ζυγίζεις, γιατί σε όποια παράταξη κι αν πας πάλι ουρά θα είσαι.

- Τι έγινε χθες στην Χαλκίδα; Βούλιαξε η πόλη από τον κόσμο. Δεν ακούσαμε και δεν διαβάσαμε αρνητικά σχόλια για τον ΔΟΑΠΠΕΧ και την πρόεδρο κυρία Ελένη Αϊδίνη και ανησυχήσαμε. Όλα πήγαν καλά λοιπόν με τον νυχτερινό αγώνα;

- Περιμένουμε να ακούσουμε και καμία καλή κουβέντα και από τον υποψήφιο κύριο Σπύρου, εκτός κι αν υπάρχει απαγορευτικό!!!!!! Κυρία Αϊδίνη έμαθα πως κάτι έχετε στα σκαριά και για το Λευκαντί. Είναι αλήθεια;