Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Βρήκε θέμα ο Αλέξης και από το πρωί μέχρι το βράδυ διασύρει την Ελλάδα, με θέμα το ναυάγιο με τους ανθρώπους οι οποίοι εμπιστεύτηκαν και πλήρωσαν τους εγκληματίες διακινητές. Αλέξη για το ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ πότε θα μιλήσεις; Το αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας δεν λέει τίποτα, αφού αυτό..... δεν σου κόστισε κάτι.

- Αλέξη η Ελλάδα έχει σύνορα και πρέπει να το καταλάβεις. Δεν μπορεί να έρχεται κάποιος λαθραία στην χώρα και να δημιουργεί προβλήματα, Εσύ δεν θέλεις φράχτη στον Έβρο, δεν θέλεις θαλάσσια σύνορα και πρέπει να μας πεις, αφού όλα αυτά δεν τα στήριξε ο λαός, εσύ γιατί επιμένεις;

- Επειδή ο Αλέξης και οι άλλες δημοκρατικές δυνάμεις παριστάνουν τους πονόψυχους και θυσιάζουν την Ελλάδα για να κερδίσουν κάτι κομματικά, θα πρέπει ο λαός να τους δώσει και την επόμενη σφαλιάρα την ώρα της κάλπης.

- Κραυγάζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, επειδή δεν θα διεξαχθεί η τηλεμαχία. Κατηγορούν τον Μητσοτάκη και την ΝΔ, αφού λένε πως δεν ήθελαν να πάνε. Κύριοι η τηλεμαχία είχε ορισθεί και ο Μητσοτάκης θα ήταν εκεί. Αποφασίσατε λόγω του ναυαγίου και σε ένδειξη πένθους, να μην διεξαχθεί. Γιατί φταίει ο Μητσοτάκης;

- Θέλατε να διεξαχθεί άλλη μέρα και πάντως μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σας είπε το Σάββατο γιατί την Κυριακή είχε την διακαναλικη συνέντευξη. Γιατί θέλατε Κυριακή; Για να χαλάσει τον προγραμματισμό του; Κύριοι να είμαστε σοβαροί.