Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

....... σουτάκια

 - Πολύ άγχος έχουν κάποιοι για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτό δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα. Στην Γενική Συνέλευση έγινε θαύμα. Είχαμε ΓΣ χωρίς την παρουσία των μελών της διοίκησης. Δύο διοικήσεις είχαμε την περίοδο 2022-2023 και δεν ήταν εκεί. Αυτό δεν τιμά τα μέλη των διοικήσεων και ιδιαίτερα της τελευταίας με .....πρόεδρο την κυρία Φραντζεσκάκη.

- Δεν ξέρουμε λεπτομέρειες, αλλά προφανώς αφού δεν ήταν εκεί δεν έκαναν και τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, ώστε η ΓΣ να τον εγκρίνει ή να μην τον εγκρίνει.

- Δεν ξέρουμε τι έκανε και η εξελεγκτική επιτροπή και η νυν, αλλά και η πρώην η οποία δεν είχε υπογράψει τον απολογισμό της προηγούμενης διοικησης, για λόγους που όλοι ξέρουμε. Πως λοιπόν προχωράνε σε νέα ΓΣ την Τετάρτη 21 Ιουνίου; Τέλος πάντων.

- Όλα δείχνουν πως θα δοθεί λύση ώστε η ομάδα να συνεχίσει κουτσά στραβά, αλλά χωρίς απαιτήσεις και όνειρα. Προφανώς θα προκύψει μια διοίκηση η οποία θα προσπαθήσει να κρατήσει ζωντανή την ομάδα με συμμετοχή σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

- Τα όσα ακούσθηκαν τον τελευταίο καιρό, ήταν λόγια του αέρα και κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον, εκτός από τον κύριο Γιώργο Τόλια, ο οποίος ζήτησε να ορισθεί η επόμενη Γενική Συνέλευση μετά τις Εθνικές Εκλογές, αλλά το αιτημά του δεν έγινε δεκτό.