Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

......,,, φαπούλες

- Κυρία Γκόγκου τώρα τι να γράψουμε εμείς; Να σας θυμίσουμε πως απαντήσατε όταν γράψαμε πως δεν θα είσθε υποψήφια δήμαρχος; Επειδή δικαιωθήκαμε με την περίπτωσή σας, αφήνουμε στην άκρη τους χαρακτηρισμούς σας, προς εμάς ή μάλλον σας τους επιστρέφουμε και πάμε παρακάτω.  Έχουμε απορίες κυρία ....λΓκόγκου και τις καταθέτουμε.

- Προφανώς στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Μπουροδημου θα βρεθούν και υποψήφιοι όπως η κυρία Τζάθα και ο κ. Πνευματικός, οι οποίοι αποχώρησαν από την δική σας παράταξη και όχι με τον καλύτερο τρόπο, αφού είπαν πολλά και διάφορα για εσάς. Τώρα πως θα έχετε συνεργασία; Να πιστέψουμε αυτό που κυκλοφόρησε ήδη στην πιάτσα και λέει πως θα είσθε σαν την μύγα μέσα στο γάλα, σε αυτή την παράταξη;

- Κυρία Γκόγκου, εσείς δεν κατηγορούσας τον δήμαρχο Γιώργο Ψαθά, επειδή όπως λέγατε τα έκανε πλακάκια με τον Μπουροδήμο σε πολλά θέματα.

- Κυρία Γκόγκου θα σας γράψουμε κι άλλες αλήθειες, αφού θα έχουμε χρόνο και τις ξέρουμε. Αυτός ο πολιτικοαυτοδιοικητικος γάμος θα δούμε αν μπορεί να χαρακτηρισθεί φυσιολογικός ή κάπως αλλιώς.