Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

..... φαπούλες

 - Όταν είσαι στην μοναξιά και στην πολιτική απομόνωση, εξ αιτίας του ΕΓΩ, δεν μπορείς να έχεις ως αιτιολόγηση το ΕΜΕΙΣ. Η κυρία Τζοβάνα Γκόγκου διαπίστωσε τώρα πως δεν μπορούσε να είναι υποψήφια δήμαρχος αφού το 95% των ανθρώπων του ψηφοδελτίου της του 2019, της είπανε ΟΧΙ . Όταν γράψαμε εμείς πριν πολλούς μήνες πως δεν θα είναι υποψήφια δεχθήκαμε την επιθεσή της και μέχρι σήμερα δεν..... βγήκε να ζητήσει μία συγνώμη.

- Δεν πειράζει. Ο κόσμος ξέρει τι έγινε και η κυρία Γκόγκου από πρώτο βιολί που ήτανε, αφού ήταν υποψήφια δήμαρχος, κατέληξε να είναι χορδή στο μπουζούκι του κυρίου Μπουροδήμου.

- Όπως πάντα εμείς θα γράψουμε την άποψή μας κι ας παρεξηγηθούν όλοι. Η κυρία Γκόγκου βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο Μπουροδήμου, γιατί απλά δεν μπορούσε να συμπληρώσει δικό της ψηφοδέλτιο και κάποιοι φίλοι της, έπεισαν τον κ. Μπουροδήμο να την δεχθεί στο δικό του. Φυσικά είναι γνωστό πως η ίδια δεν μπορεί να δεχθεί πως δεν μπόρεσε να κερδίσει τον κύριο Ψαθά κι ενώ περίμενε πως από την θέση της αντιπολίτευσης θα μπορούσε να του σταθεί εμπόδιο, το μόνο που κατάφερε ήταν να μείνει σχεδόν μόνη της αφού εκλεγμένοι συμβουλοί της, είχαν διαχωρίσει την θέση τους.

- Οι πρώτες αντιδράσεις ιδιαίτερα στα Ψαχνά κάνουν λόγο για απόφαση η οποία δείχνει πόσο λίγο ξέρει η κυρία Γκόγκου τους Ψαχνιώτες, αλλά και τους Νεοδημοκράτες οι οποίοι ζούνε στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.