Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή, με υγεία. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τελικά θα κάνει την προσπάθειά του με πρόεδρο τον κύριο Τσαλιαγκό μετά την πρωτοβουλία που πήρε ο κύριος Νίκος Ρόγκας.
Στην διοίκηση και ο κ. Αντώνης Κωνσταντίνου ο οποίος έχει αρκετή ποδοσφαιρική εμπειρία.
Τώρα δεν απομένει να βρεθεί κάποια λύση καί για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, αλλά εκεί τα πράγματα εδώ και χρόνια έχουν πάρει.... τον δρόμο του διχασμού και ο καθένας δημιουργεί και μια ακαδημία ποδοσφαίρου.
Δεν είναι κακό αυτό, αλλά ξέχασαν ή απαξίωσαν τον ΗΡΑΚΛΗ,

- Τι έγινε κύριε Μπαντούνα και κύριοι της παράταξης του κυρίου Σπύρου; Θα δώσετε στοιχεία για να αποδείξετε πως δεν είστε συκοφάντες και λασπολόγοι;  Τελικά μήπως έχουν δίκιο όλοι αυτοί που λένε πως επιχειρηματικά συμφέροντα σπρώχνουν κάποιους υποψήφιους προς την παράταξή σας;

- Εμείς κύριε Μπαντούνα σας έχουμε κρίνει διαφορετικά, αλλά φαίνεται πως κάναμε λάθος. Σας καταλαβαίνουμε γιατί ξέρουμε το ότι ο πνιγμένος από τα μαλλιά θα πιαστεί, αλλά όχι και να φτάνουμε στην λάσπη και την συκοφαντία.

- Κύριε Μπαντούνα είσθε από τους πρωτεργάτες οι οποίοι έκαναν πέρα τον κύριο Παγώνη και τώρα που βλέπετε την ήττα να έρχεται και μάλιστα από την Α' Κυριακή, χάσατε την μπάλα και ξεφύγατε. 

- Βγαίνει και ο κύριος Σιγανός και γράφει και κάτι για 35.000 ευρώ!!!!! Κύριε Σιγανέ εσείς που είστε στην πιάτσα δεν ξέρετε πως η όποια επιταγή θα πάει να πληρωθεί στην τράπεζα; Ποιος την έδωσε σε ποιον δηλαδή για να βρεθεί και να τελειώνουμε. Δεν μπορείτε να ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα;

- Αλήθεια εσείς πήγατε με τον κύριο Σπύρου, γιατί πήρατε χρήματα; Είχατε πάει με τον κύριο Παγώνη επειδή είχατε πάρει χρήματα; Να σας θυμίσω τι είχατε πει σε μένα προσωπικά το 2019; Κατηγορησατε τον κουμπάρο σας κύριο Καθαροσπόρη και λέγατε πως πούλησε τον επιχειρηματία που σας στήριζε και τους δύο, ενώ εσύ δεν τον πούλησες γιατί όπως μου είχες πει του χρωστάς ευγνωμοσύνη.

- Κύριε Σιγανέ σου έταξε καμία επιταγή η Βάκα όταν είχες πει πως θα είσαι μαζί της όπως και το φιλαράκι σου; Όχι βέβαια. Απλά όταν ο επιχειρηματίας (ο μικρός σε ηλικία) σου έδωσε εντολή να πας με τον Σπύρο, δεν μπόρεσες να του πεις πως έδωσες το λόγο σου.

-  Αυτή είναι η αλήθεια κύριε Μπαντούνα και κύριε Σιγανέ και είναι ολοφάνερη. Να γράψουμε κι εμείς για επιταγές και ευρώ; Όχι βέβαια. Στο κάτω κάτω της γραφής ο καθένας έχει την αξία του. Υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν στο "τόσα δίνω, πόσα θες" και υπάρχουν και αυτοί που ξέρουν από τοποθέτηση προϊόντων. Νομίζουν δηλαδή πως ξέρουν γιατί οι άνθρωποι δεν είναι προϊόντα και τις αυτό τους βάζουν σε λάθος ψηφοδέλτια !!!

. Καλή Παναγιά και να περάσετε όμορφα και μαζί σε κανονικούς ρυθμούς, θα βρεθούμε από την Τετάρτη 16 Αυγούστου.

Καλή Παναγιά