Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τελικά προσφέρουμε γέλιο στους αναγνώστες μας, όταν ανοίγουμε διάλογο με γραφικούς τύπους οι οποίοι τρώνε την μία σφαλιάρα πίσω από την άλλη και όμως συνεχίζουν να βάζουν υποψηφιότητα, για βουλευτές, για δημοτικοί σύμβουλοι και όπου αλλού βρούνε.
Δεν ανοίγουμε διάλογο μαζί τους, απλά για να γελάσουμε, αλλά για να δείξουμε στους αναγνώστες μας, πως κάποιοι μπορούν να συνεργαστούν και με ρατσιστές και με φασίστες και με γραφικούς, αρκεί να πάρουν από αυτούς κάποιες... ψήφους.
Ξεβράκωμα δηλαδή πολιτικό, για να μην παριστάνουν κάποιοι τους υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενώ είναι το τελείως αντίθετο.
Αλήθεια όταν κάποιος τέτοιος τύπος, όταν εκλεγεί δήμαρχος, αντί να φροντίσει να εντάξει τους Ρομά, τους γύφτους κλπ στην κοινωνία, θα τους κυνηγήσει και ίσως τους σκοτώσει για να μην ενοχλούν την δική του φινέτσα και άλλα τέτοια;
Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί δημότης που θα ψηφίσει τέτοια ψηφοδέλτια;
Ο κύριος Φωτάκης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της κυρίας Παππά, η οποία αφού συμφωνεί με τον κύριο Φωτάκη, τότε υπηρετεί τον ρατσισμό.
Κυρία Παππά με το ίδιο σκεπτικό αύριο κάποιος τέτοιος τύπος θα μας πει να σκοτώσουμε το παιδί μας αν έχει κάποιο πρόβλημα, γιατί δεν θα το ήθελε να ζει ανάμεσα στα άλλα παιδιά.
Πάμε λοιπόν μαζικά να ψηφίσουμε Παππά για να εφαρμοστούν οι ιδέες Φωτάκη και να έχουμε μια ελιτ κοινωνία με βίλες και κότερα.