Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

..... σφηνάκια

 - Τελικά ο κ. Μαρκόπουλος ο οποίος θέλει να γίνει Περιφερειάρχης μας ζητάει να ξεχάσουμε την ιδεολογία μας και να τον ψηφίσουμε!!!!! Τι θέλει δηλαδή να πει ο κύριος Μαρκόπουλος; Να την ξεχάσουν οι κουμουνιστές; Έχουν δικό τους υποψήφιο. Να την ξεχάσουν οι Συριζαίοι; Έχουν δικό τους υποψήφιο. Να.... την ξεχάσουν οι Πασόκοι; Έχουν δικό τους υποψήφιο.

- Ζητάει δηλαδή από τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν Μαρκόπουλο γιατί; Καθαρές κουβέντες. Προσπαθεί να πείσει τους Νεοδημοκράτες να πουλήσουν την ιδεολογία τους, κάτι το οποίο χρόνια τώρα κάνει ο κ. Μαρκόπουλος πηγαίνοντας από κόμμα σε κόμμα.

- Να κόψει τον δρόμο στον Φάνη Σπανό θέλει και τίποτα παραπάνω. Να εκδικηθεί θέλει γιατί η Νέα Δημοκρατία τον έδιωξε. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το να βγει οποιοσδήποτε άλλος εκτός από τον Φάνη.

- Δεν είναι ανεξάρτητη η Περιφερειακή παράταξη του Φάνη Σπανού; Εκεί υπάρχουν στελέχη της ΝΔ, στελέχη του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιοι οι οποίοι στις εκλογές του 2019 ήταν στα ψηφοδέλτια του Γκλετσου και της Μπατζελή και πολλοί άλλοι από άλλους χώρους. Ο Μαρκόπουλος θα έχει ανθρώπους οι οποίοι "δεν χωρούσαν" σε άλλα ψηφοδέλτια, αλλά και ανθρώπους οι οποίοι στηρίζουν εγκληματικές οργανώσεις.

- Η ανακοίνωση του ΚΚΕ για το θέμα, τα λέει όλα. Κύριε Μαρκοπουλε οι Νεοδημοκράτες "δεν πουλάνε" την ιδεολογία τους και θα το διαπιστώσετε. Ο Φάνης Σπανός και όλα τα πρόσωπα που συμμετέχουν με το ψηφοδέλτιο του Φάνη, είναι αξιόλογα και θα τιμηθούν από τους πολίτες της Στερεάς.